Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN PRVAKA
Povratak na članak

Maleš: Žao mi je navijača, ali ne smijemo biti nezadovoljni...

- Bolji ide dalje, ali ponosim se momčadi, time kako smo se borili. Eto, možda je nedostajalo malo sreće, koncentracije, smirenosti u završnici..

Komentari 7

DH
dalibor.hren
03:36 24.08.2017.

Maleš i društvo moraju biti i prezadovoljni: ušli su u europsku ligu ni krivi ni dužni - trebali su ispasti od Red Bula (poništen regularni gol...)

VL
DU
Deleted user
23:21 24.08.2017.

Što to točno znači " sa svime može igrati " .. prijateljske ili ako im ga dodijeli ždrijeb ? Nogomet je biznis sad i donedavni socijalistički klubovi dovode solidna pojačanja, nema više slabih

VL
FR
franepetric
12:05 24.08.2017.

šta drobite gluposti? Olympiakos nije prešaltao iz 3 brzine u 180 minuta i dobio obje tekme. Osim gola Hebera (majstorija za jednom svake prijestupne) Rijeka nije pokazala ništa osim da ne predstavlja prijetnju nikome osim Istri i Rudešu kad ostanee bez 2 i pol igrača iz prve postave. Računajte ove godine na bar još 4 poraza u Europi i najmanje 4-5 u HNL-u... I Zagreb je jednom osvojio prvenstvo... jednom...

VL
BR
brancro
13:33 24.08.2017.

Ha ha ha koji si ti glupan alpski srbine! Svi se tresu od straha na spomen "europskih" slovenaca!

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
07:33 24.08.2017.

Žao mu je balkanskih navijača jer mi nismo kao europski Slovenci koji uspiju i sada čekaju na izvlačenju dobiju Real, Bayern ili Barcelonu..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.