Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila noć u Zagrebu

Maleš: Šokiran sam odlukom da se Varaždin izbaci iz Prve lige

Bila noć (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/8
01.04.2012.
u 13:01

Društvo prijatelja Hajduka sinoć je u zagrebačkom hotelu Sheraton organizirao još jednu Bilu noć. Okupljene je zabavljao pjevač Mladen Grdović

Na Biloj noći odlično se zabavljao gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Raspoložen je bio i predsjednik kluba Hrvoje Maleš koji je došao u pratnji supruge.

Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš na Biloj je noći naglasio:

- Šokiran sam odlukom da se izbaci klub takve bogate povijesti, takva baza talenata! Pa je li bitniji sustav ili ljudi? I to sustav koji je neodrživ! Žalosno je da HNS nije reagirao zbog Varaždina, a hvale se da imaju novca, milijunima kuna. Je li prvenstvo neregularno? Mi već duže vrijeme smatramo da je upitno u smislu regularnosti.

Hajduku se, tvrdi Maleš, ne može dogoditi Varaždinova sudbina.

- Radimo na stabilnosti kluba, Krstičević je dugoročno rješenje, imamo plan. Moramo napraviti ponovno malu privatizaciju zbog dugovanja i rezervirati sredstva za buduće sporove, kao što ih sada imamo sa španjolskom agencijom Afisa, Šibenikom... - zaključio je.

Na Biloj noći bio je i predsjednik Hajdukovog Nadzornog odbora Josip Paladino kojemu je Maleš uručio povelju.

Ključne riječi

Komentara 44

DU
Deleted user
13:11 01.04.2012.

O .... evo nam opet malo \"heroja ulice\" i ubiranja simpatija od strane naivnih navijača , jako je \"ganut\" i \"zabrinut\" za Varaždin ,trebao im je on financijski pomoći jer je čuveni bankar koji ima \"plan\" za Hajduk . Taj njegov \"plan\" se ostvaruje galopirajućom brzinom - BANKROT kluba u koji ga tjera nesposobna uprava sa njim na čelu .

BO
bomba
13:58 01.04.2012.

Maleš: Šokiran sam odlukom da se Varaždin izbaci iz Prve lige -------------------------------- Nisi ti šokiran što je Varaždin izbačen već zato što će se dogoditi sa ostalim klubovima koji imaju iste probleme. Strah te za svoju fotelju jer ne vidiš kako da spasiš Hajduk od nadolazećeg problema. Nije ti pomogao ni cinkaroški način spašavanja, jer mislio si ako druge terete i svi budemo u istom košu Hajduk ima šanse a kao samostalni borac za opstanak teško bi preživio. Zna se da potkazivanje imalo cilj spas hajduka jer u Hajduku ima više oraha u đepu nego u svim klubovima hrvatske lige. Jadan je Hajduk sa ovakvim vodszvom ali nije ni to katastrofa već je jadnije što oni nisu svjesni svoje nesvjesti.

OB
-obrisani-
17:39 01.04.2012.

Umjesto Hajduka izbacili Varazdin,to je sramota a ne sok....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije