Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svakom po bod

Malaga ispustila dva gola prednosti kod Zenita

'Malaga\'s Martin Demichelis (L) celebrates with teammates during their Champions League Group C soccer match against Anderlecht at the Constant Vanden Stock stadium in Anderlecht October 3, 2012. REU
'LAURENT DUBRULE'
21.11.2012.
u 18:20

U prvoj utakmici drugoga dana petog kola ruski Zenit u St. Peterburgu ugostio je španjolsku Malagu, a susret je završio remijem 2:2

I dok je za hrvatsku nogometnu javnost središnji dio večeri gostovanje Dinama kod Porta, drugi dan petoga kola Lige prvaka otvorili su u St. Peterburgu domaći Zenit i Malaga. Utakmica je na kraju završila remijem 2:2, iako se nakon devet minuta činilo da će Malaga odnijeti puni plijen iz Rusije. Poveli su gosti pogocima Buonanottea (8.) i Sebe (9.) 2:0 i s tim se rezultatom otišlo i na odmor.

A u nastavku, drugačiji Zenit. Prvo su Rusi smanjili preko Dannyja u 49., da bi bod donio Fajžulin u 86. minuti, samo nekoliko minuta nakon što je ušao u igru. Inače, tom je pogotku prethodio jedna pomalo smiješna situacija. Danny je mogao zabiti za 2:0, no u stilu Ilije Sivonjića zaustavio je loptu koja je išla u gol! Ona je zatim došla do Fajžulina koji pogađa s 15-ak metara.

Nakon pet odigranih utakmica Malaga je i dalje prva s 11 osvojenih bodova, a Zenit ima četiri.

Tekstualni prijenos utakmice pogledajte ispod.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije