Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH NAKON POBJEDE

Maksimir se orio: Poslušajte kako BBB-i pjevaju veliki Grdovićev hit

navijači
Foto: Mladen Milčić
1/2
09.11.2018.
u 11:18

Prvo što se sa zvučnika zaorilo bila je pjesma Mladena Grdovića ''Za ljubav ja dao bih sve'', koja u obradi plavih navijača glasi ''Za Dinamo ja dao bih sve''

Dinamovci su sinoć nakon pobjede nad Spartakom (3:1) i izborenog proljeća pohitali prema navijačima i s njima proslavili veliki uspjeh.

Prvo što se sa zvučnika zaorilo bila je pjesma Mladena Grdovića ''Za ljubav ja dao bih sve'', koja u obradi plavih navijača glasi ''Za Dinamo ja dao bih sve''. To se pjevalo i uoči utakmice, a kada je Dinamo zabio treći gol, razglas je pustio stihove Luke Nižetića "Proljeće je, a u meni nemir".

>> Pogledajte kako navijači pjevaju "za Dinamo ja dao bih sve" (video: Mladen Milčić)

Doduše, dijelu navijača Dinama nije najbolje sjelo to što se pušta Dalmatinac Grdović koji je navijač Hajduka.

– Nakon 50 godina izborimo proljeće i prva pjesma koja zasvira je Grdovićeva – poručio je jedan navijač.

No pjevalo se i "Dinamo ja volim" te su se čuli i prigodni stihovi "Serbus Zagreb moj, kaj se skrivaš v megli toj", koji su odlično sjeli u onoj magli. Na kraju su svi kućama otišli zadovoljni.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Stjepan .
Stjepan .
11:47 09.11.2018.

Pozdrav našoj Dalmaciji, pozdrav hrvatskim dragovoljcima domovinskog rata s juga lijepe naše. Lijepa li si ......

OV
Ovozemaljski
11:45 09.11.2018.

Lipo...

KU
kupatilo
12:16 09.11.2018.

Kakve veze dalmatinac ili zagorac.Stase trebamo i tako djeliti.Mismo hrvati i nemojmo si sami biti neprijatelji.Jabi kao dinamovac volio i daje Hajduk Rijeka Osjek bar u situaciji kao i Dinamo jer tonam je na ponos svima.Zveza ispada iz lige prvaka ali oni pobjedu nad Liverpolom kuju im je poklonio Klop slave kao dasu je i osvoili a mi jalni na svaku uspjeh naših.Veseliosam se i uspjehu Rijeke prije godinu dvije iakosam dinamovac.Pa svismo mi hrvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije