Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE SUSJEDA

Evo što srbijanski mediji pišu o uspjehu 'strašnog Dinama'

Dinamo Spartak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
09.11.2018.
u 09:20

"Ova generacija Dinamovih nogometaša definitivno je ispisala nove stranice nogometa", navodi Mondo

Srbijanski mediji nisu previše prostora dali Dinamovoj pobjedi protiv Spartaka (3:1) i konačno izborenom europskom proljeću. Uglavnom pišu o narodnjacima koji su se slušali u svlačionici, a evo što kažu o samoj utakmici.

"Susret u Zagrebu odigran je po magli. Igrači su jedva mogli vidjeti što se događa, a u takvim uvjetima bolje se snašao domaćin", navodi Kurir.

B92 navodi da je Dinamo strašan.

"Igračima Dinama može imponirati činjenica da nakon četiri kola imaju maksimalnih 12 bodova u skupini s Fenerbahčeom, Spartakom i Anderlechtom", stoji u tekstu.

Mondo navodi da su Zagrepčani na europsko proljeće čekali gotovo pola stoljeća.

"Mnogi navijači koji su bili na stadionu, golove Amera Gojaka, Mislava Oršića, autogol Andreja Kadleca i pogodak Vaktanga Čarturišvilija vidjeli su tek na televizijskim snimkama. Ova generacija Dinamovih nogometaša definitivno je ispisala nove stranice nogometa", navodi se.

O Dinamovoj utakmici izvještavaju i u susjednim državama.

"Bh. reprezentativac Amer Gojak doveo je Dinamo u vodstvo sredinom prvog poluvremena.  Osim Gojaka, u dresu pobjedničke ekipe 90 minuta odigrao je i potencijalni bh. reprezentativac Izet Hajrović, a vrijedi istaći da je utakmica odigrana u gotovo nemogućim uvjetima zbog slabe vidljivosti zbog guste magle", navodi bosanskohercegovački Klix.

Kraj zagrebačke boli, navodi slovenski 24ur.

"Dinamo je nakon gotovo pedeset godina čekanja proslavio proljeće u Europi. Uspjeh je ostvaren kada je Mamićev utjecaj na Zagreb i hrvatski nogomet možda bio najmanji od dolaska u klub. Pod vodstvom Nenada Bjelice i slovenskog igrača Petra Stojanovića Dinamo je izborio povijesnu pobjedu", piše u tekstu.

>> Pogledajte atmosferu na Maksimiru


 

Komentara 58

Avatar heyhay
heyhay
09:32 09.11.2018.

Šta pišu slovenske,mađarske,talijanske,bosanske novine vama iz večernjeg je samo bitno šta srbijanci pišu

DO
DonQuijote
09:29 09.11.2018.

Koga osim vas srpskih zaposlenika, zanima sto pisu mediji u ,Srbiji?

Avatar tetina
tetina
09:32 09.11.2018.

Koga još interesira što pišu srbijanci osim vas srpskih medija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije