Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH NAKON POBJEDE
Povratak na članak

Maksimir se orio: Poslušajte kako BBB-i pjevaju veliki Grdovićev hit

Prvo što se sa zvučnika zaorilo bila je pjesma Mladena Grdovića ''Za ljubav ja dao bih sve'', koja u obradi plavih navijača glasi ''Za Dinamo ja dao bih sve''

Komentari 8

Avatar Stjepan .
Stjepan .
11:47 09.11.2018.

Pozdrav našoj Dalmaciji, pozdrav hrvatskim dragovoljcima domovinskog rata s juga lijepe naše. Lijepa li si ......

VL
OV
Ovozemaljski
11:45 09.11.2018.

Lipo...

VL
KU
kupatilo
12:16 09.11.2018.

Kakve veze dalmatinac ili zagorac.Stase trebamo i tako djeliti.Mismo hrvati i nemojmo si sami biti neprijatelji.Jabi kao dinamovac volio i daje Hajduk Rijeka Osjek bar u situaciji kao i Dinamo jer tonam je na ponos svima.Zveza ispada iz lige prvaka ali oni pobjedu nad Liverpolom kuju im je poklonio Klop slave kao dasu je i osvoili a mi jalni na svaku uspjeh naših.Veseliosam se i uspjehu Rijeke prije godinu dvije iakosam dinamovac.Pa svismo mi hrvati.

VL
IJ
IJaSamAntinfašist
11:37 09.11.2018.

Kakav kretenluk! "Prva pjesma pa Grdovića dalmatinca"! Pa što onda. I plava boja je boja mora. Promijenite onda dresove, neka budu smeđi, kao rijeka Sava.

VL
ML
mladenbajic
13:54 09.11.2018.

neka živi vječno jedinstvo svih Hrvata i Dalmatinaca i Purgera i Slavonaca i Istrijana i Zagoraca i Podravaca i Ličana

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:57 09.11.2018.

" u obradi plavih navijača " eto dokaza da večernjakovi novinari mogu i znaju a samo se treba potruditi i nije baš teško ? 🤣

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.