Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl u utorak

Maksimir je rasprodan! Dinamo će protiv Chelseaja bodriti krcate tribine

Slavlje Dinama nakon što su izborili Ligu prvaka
Marko Lukunic/PIXSELL
04.09.2022.
u 14:19

Dinamo će na Maksimiru bodriti više od 20 000 gledatelja! Najavljeno je nešto više od 750 navijača Chelseaja, a engleski je klub na raspolaganje dobio 1200 ulaznica za južnu tribinu.

Dinamo je objavio da su u samo tri sata prodaje rasprodane sve ulaznice za susret sa Chelseajem u utorak u Ligi prvaka.

Dinamo će na Maksimiru bodriti više od 20 000 gledatelja! Najavljeno je nešto više od 750 navijača Chelseaja, a engleski je klub na raspolaganje dobio 1200 ulaznica za južnu tribinu.

Objavu Dinama prenosimo u cijelosti:

Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 1. kola UEFA Lige prvaka Dinamo - Chelsea na stadionu Maksimir u nedjelju oko 14 sati rasprodane ulaznice za sve tribine!

Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime te nisu prenosive. Na ulazima u stadion bit će kontrola ulaznica i osobnih dokumenata.

Nema mogućnosti promjene osobnih podataka na kupljenim ulaznicama, a također nije moguće dobiti povrat novca za kupljene ulaznice.

SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost. 

GODIŠNJE ULAZNICE 2022/23.

Vlasnici godišnjih ulaznica na stadion ulaze s godišnjom ulaznicom. Nije potrebno preuzimanje dodatnih ulaznica na Ticket pointu.

 >> Pogledajte i video: Navijači u ogromnim redovima čekaju ulaznice pred Maksimirom

Komentara 5

PA
papiribica
15:40 04.09.2022.

Šteta samo što Zagreb nema nogometni stadion.

Avatar kvasac60
kvasac60
14:50 04.09.2022.

NK Zagreb : NK Osijek 7.mj.1973.god. 65 000 gledatelja....

DU
Deleted user
14:42 04.09.2022.

Hoce li doci i ova trojica mladih primata koji su ubili covjeka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije