Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji doznaje

Kakva čast za Dinamo! Ugledni gosti izabrali gledati susret sa Chelseajem na Maksimiru

Dinamo i Rijeka sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
Luka Stanzl/PIXSELL
04.09.2022.
u 12:41

Velika euforija vlada u Zgrebu i navijači Dinama su razgrabili gotovo sve ulaznice već u prvih nekoliko sati prodaje. Neki su čekali pred stadionom od ranih jutarnjih sati. Osim toga, bit će na Maksimiru i uvaženih gostiju.

Nogometaši Dinama u utorak od 18:45 na Maksimiru dočekuju Chelsea u prvom kolu natjecanja po skupinama nogometne Lige prvaka. 

Dinamo susret očekuje u lijepom ozračju nakon dominantne predstave protiv Rijeke i uvjerljivog slavlja 3:1. Chelsea je u 6. kolu Premiershipa preokretom savladao West Ham 2:1. Čekićari su zabili i izjednačujući gol, ali je poništen zbog prekršaja na vrataru Mendyju.

Velika euforija vlada u Zgrebu i navijači Dinama su razgrabili gotovo sve ulaznice već u prvih nekoliko sati prodaje. Neki su čekali pred stadionom od ranih jutarnjih sati. Osim toga, bit će na Maksimiru i uvaženih gostiju.

Večernji list doznaje da je predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin izabrao za prvu utakmicu Lige prvaka ove sezone susret Dinamo – Chelsea na stadionu Maksimir, što je za Dinamo zacijelo iznimna čast i zadovoljstvo. Čeferin će sa svojim suradnicima, a to su direktor nogometa Zvonimir Boban i predsjednik UEFA tijela za financijsku kontrolu Sunil Gulati, uz voditelja protokola predsjednika Francesca Campagne bit će gosti kluba u svečanoj VIP loži maksimirskog stadiona. U planu je kratki službeni susret predsjednika Dinama g. Mirka Barišića i predsjednika UEFA-e uz predaju poklona.

Ovom prilikom na Maksimir će se vratiti i Mateo Kovačić u dresu londonskog kluba. 

Na susret dolaze i gostujući engleski navijači. Chelsea je na raspolaganje dobio 1200 ulaznica, a za sada je poznato da ih dolazi 768.

>> Pogledajte i video: Navijači u ogromnim redovima čekaju ulaznice pred Maksimirom

Komentara 12

LU
Luster
13:18 04.09.2022.

Fućka nam se za "ugledne goste". Sretno Dinamo, sretno od srca! Možete Vi to dečki, imate to u sebi. Cijela Domovina je uz Vas! Pozdrav iz Dalmacije!

PN
premda_nije
13:57 04.09.2022.

Najveća čast bila bi da Zdravko Mamić, tvorac svega ovoga sjedi gledajući svoj Dinamo. To bi bio ugleda gost. Ovo su sve bezvezni "van der Leyeni" koje ima se medijski podložnici dive, a oni s Dinamom nemaju baš ništa!

Avatar feudalac
feudalac
15:45 04.09.2022.

Jučer je u Slobodnoj izašla stidljiva vijest kako je u zastaru otišla, nakon 20 godina tužba protiv Hajduka i njegova tadašnjeg predsjednika Željka Kovačevića i dr. za štetu prema RH u iznosu 100.000.000,00 kuna. Za svo to vrijeme hajdukovi lopovi uredno su sjedili u loži na Poljudu, iznajmljivali apartmane, šetali po Rivi u Splitu... ne, nisu trebali otići u BiH tražiti pravdu, imali su zaštitu političara i sudova. Toliko o pravdi i poštenju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije