Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolazi Chelsea

Stotine navijača u nepreglednoj koloni pred Maksimirom, počela prodaja ulaznica

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/8
04.09.2022.
u 11:00

Dinamo i Chelsea sastat će se na Maksimiru u utorak u 18:45. Velik je interes među navijačima za ovu utakmicu pa su se stvorila velika gužva ispred kioska za kupovinu ulaznica.

Nogometaši zagrebačkog Dinama u utorak od 18.45 na svom Maksimiru dočekuju Chelsea u prvom kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka. 

Danas počinje prodaja ulaznica, a oko sat vremena prije otvaranja Ticket pointa pokraj Maksimirskog se stadiona stvorila velika gužva. 

Navijači u redovima čekaju ulaznice za dvoboj s Chelseajem i čini se kako će se dopušteni kapacitet Maksimira vrlo brzo rasprodati.

04.09.2022., Zagreb - Pocetak prodaje ulaznica na Ticket pointu za utakmicu UEFA Lige prvaka izmedju Dinama i Chelseaja. Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL/RTL

Ogroman red proteže se duž cijelog parkinga uz Maksimirsku ulicu, preko popularnog "Pimpek placa", u ulicu Svetice sve do autobusnog stajališta.

Neki navijači čekaju i od ranih jutarnjih sati.

04.09.2022., Zagreb - Pocetak prodaje ulaznica na Ticket pointu za utakmicu UEFA Lige prvaka izmedju Dinama i Chelseaja. Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL/RTL

Tribina sjever dolje i tribina sjever gore koštaju 150 kuna. Tribina zapad gore je 250, a tribina zapad dolje 350 kuna. 

Prodaja je počela jučer na Ticket pointu pred Maksimirom samo za članove kluba, a od danas pa do 6. rujna (ili dok se karte ne rasprodaju) je redovna prodaja za sve navijače na Ticket pointu i online.

Ulaznice se mogu kupiti i online putem sustava Ulaznice.hr.

Redovna prodaja na Ticket pointu:

Nedjelja 04.09. od 11 do 19 sati - Redovna prodaja ulaznica

Ponedjeljak 05.09. od 11 do 19 sati - Redovna prodaja ulaznica

Utorak 06.09. od 11 do 19:30 sati - Redovna prodaja ulaznica

>> Pogledajte i video: Ogromne gužve pred Maksimirom! Svi žele ulaznicu za susret Dinama i Chelseaja

Komentara 4

RA
RadagastovBrat
12:08 04.09.2022.

Zašto boysi više ne tuku cigane?

JM
juretic.milan
15:24 04.09.2022.

Standardna svinjarija s online prodajom. Od 10:00 do 11:30 ste rasprodali zapad gore/dolje!? Istovremeno je stranica bila većinu vremena u kolapsu. Pričajte to svojoj mami.

PI
pičkoustiiii
12:02 04.09.2022.

Gledaj "godišnjaka" nije im teško ni prenoćit u redu .... Treba ih "zadržat" što duže na Maksimiru. Sad im nesmetaju loše tribine,moguća kiša i sl... Uprava šišajte ih sad imate mogućnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije