Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR - HAJDUK 1:2

Ma, kakav zakon! Konobaru, samo ti nama natoči vina

' Utakmica Zadar Hajduk. Milan Bandic posjetio utakmicu. U VIP lozi toci se alkohol.    Photo: Zeljko Mrsic/PIXSELL'
Foto: 'Zeljko Mrsic/PIXSELL'
1/5
05.12.2009.
u 17:29

Loš teren, negledljiv nogomet prepun pogrešaka, jedan autogol i pjesma. I to uglavnom samo Hajdukovih navijača koji su u Zadru napravili pravu splitsku atmosferu.

Loš teren, negledljiv nogomet prepun pogrešaka, jedan autogol i pjesma, i to uglavnom Hajdukovih navijača koji su stvorili pravu splitsku atmosferu. I bilo je to više-manje sve što se moglo vidjeti u Zadru.

Visok koeficijent na Zadar

Manje se raspravljalo o prvom, jako lošem poluvremenu. Prepričavala se jedino nevjerojatna pogreška Stjepana Skočibušića, Zadrova braniča koji je u 2. minuti spremio u svoj gol ubacivanje Tomasova. A on već drugu sezonu ne igra za Zadar.

Film se, u nedostatku boljeg nogometa, kod nekih, no uistinu rijetkih, vratio sedam mjeseci unatrag, na utakmicu u kojoj je Zadar izgubio s tri gola razlike, a koja je odnedavno pod sumnjom da je navodno namještena. Zadrovi su čelnici naglasili da na utakmicu nisu došli nikakvi inspektori, a Štimac i Sinovčić nekako su bezbrižno komentirali igru.

Obje momčadi nastupile su znatno oslabljene. Zadranima je nedostajao njihov vođa kapetan Jakov Surać kojega je shrvala visoka temperatura, a možda je čak riječ i o gripi. Trener Zadra Dalibor Zebić istaknuo je kako je ovaj put njegova momčad imala puno neraspoloženih igrača.

– Utakmica kao što je bila ova protiv Hajduka zahtijeva mnogo više srčanosti i borbenosti. Gosti su bili vrlo čvrsti na sredini terena.

– Nismo odigrali vrhunski, ali bilo je dovoljno da osvojimo tri boda. Nismo stvorili mnogo prigoda, ali smo ih zato, za razliku od Zadrana, znali iskoristiti – rekao je pomoćni trener Hajduka Joško Španjić.

Bijeli čuvali vodstvo

Splićani su u 68. minuti povisili na 2:0, a strijelac je bio Duje Čop. Ponovno je krenula splitska pjesma, no Zadrani se ni tada nisu predavali i već u 71. minuti uspjeli su smanjiti golom Antonija Mršića koji je pogodio donji lijevi kut gola Danijela Subašića. Ipak, bijeli su ostvarili prvu pobjedu u gostima nakon dva mjeseca.

– Teren je bio jako težak, a nakon prvog pogotka nismo pritiskali nego smo čuvali vodstvo. Pogotovo nakon 2:0 bili smo uvjereni da je gotovo. U svakom slučaju, trebali smo ranije riješiti dvoboj – rekao je Hajdukov kapetan Srđan Andrić.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kakma
20:02 06.12.2009.

Jos malo i eto nas tamo di nan je i misto.Onda idemo dogodine protiv Rastana.Forca Zara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije