Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francusko prvenstvo

Lyon slavio u derbiju golom u petoj minuti nadoknade

Nabil Fekir
Foto: Reuters/Pixsell
21.01.2019.
u 07:08

Lyon je upisao prvu pobjedu nakon tri uzastopna ligaška remija

U jednom od najvećih derbija francuskog nogometa, Lyon je na gostovanju pobijedio St Etienne s 2:1, a pogodak odluke pao je u petoj minuti sudačke nadoknade.

Domaćin je poveo u 22. minuti golom Romaina Hamoume, izjednačio je Nabil Fekir u 65. minuti iz kaznenog udarca, a gol odluke zabio je Moussa Dembele u trenucima kada se činilo da će završiti remijem.

Bilo je još prilika na obje strane, no vratari Stephane Ruffier i Anthony Lopes su bili raspoloženi. 

St Etienne je ovim rezultatom prekinuo niz od tri uzastopne pobjede, dok je Lyon upisao prvu pobjedu nakon tri uzastopna ligaška remija.

Komentara 1

Avatar navijač
navijač
08:25 21.01.2019.

ST. Eienne igra super i Lyon se srećom provukao, jednostavno Dembele ne radi kako treba , trebali su primiti još BAREM 2. komada a ova dva što su dali , nisu ni zaslužili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije