Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI U ČUDU

Odluka Reala šokirala navijače: Znači li ovo da Modrić odlazi?

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
18.09.2018.
u 16:43

Bode u oči to što među četvoricom kapetana nije Luka Modrić koji je u klubu već šest godina.

Real Madrid sinoć je objavio popis kapetana u novoj sezoni. Prvi izbor je, dakako, ostao Sergio Ramos, dok je njegov zamjenik Marcelo kao i prošle sezone. Odlaskom Cristiana Ronalda otvorilo se još jedno mjesto pa je Real odlučio da je Karim Benzema treći kapetan u momčadi, a četvrti je Raphael Varane.

Bode u oči to što među četvoricom nije Luka Modrić koji je u klubu već šest godina. Modrić je najbolji igrač Europe, možda bude proglašen i najboljim na svijetu, a kapetansku traku nosi u hrvatskoj reprezentaciji. Ova je odluka iznenadila mnoge, a već su krenule priče da to znači da će Luka na zimu napustiti Real. Podsjećamo, proteklih dana ponovo se aktualizirala priča da vatrenog želi dovesti Inter.

>> Pogledajte kako je Luka Modrić rasplakao dječaka

A o Modriću je govorio trener Reala Julen Lopetegui uoči sutrašnje utakmice s Romom u Ligi prvaka.

- Luka je u redu i igra sve bolje. Imao je naporno ljeto i zbog toga se mora odmoriti i odmara se od treninga i utakmica. No, vidim da napreduje i sve je spremniji - rekao je trener Reala.

Ključne riječi

Komentara 21

TA
tarzan
16:53 18.09.2018.

VL boli glava kako ste loši. Dotakli ste dno

HR
Hrvatska
17:24 18.09.2018.

Lukaa legendaa!💪💪❤️

DU
Deleted user
17:05 18.09.2018.

Može li niže? Teško! To može samo VL - niže od sebe samih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije