Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG SUKOBA

Lukša Jakobušić 'udario igrače po džepu' pa novac dao u humanitarne svrhe

Split: Predstavljen novi predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
14.12.2020.
u 19:50

Bassel Jradi je napravio prekršaj na sredini terena kako bi spriječio napad domaćih igrača. Potom je ljutito gestikulirao prema Stanku Juriću, koji je propustio zaustaviti tog igrača, a onda mu se Jurić suprotstavio

Hajdukovcima utakmica s Varaždinom sigurno neće ostati u lijepom sjećanju. Em su izgubili 4:2, em je Boro Primorac nakon utakmice u čudu, nezadovoljan obranom, komentirao da je mislio da igraju 'djeda božićnjaci' pa daruju golove protivniku, em je uzavrela krv i između samih igrača Hajduka. 

Vidjelo se to kada su se za vrijeme utakmice Stanko Jurić i Basel Jradi krenuli raspravljati.

Bassel Jradi je napravio prekršaj na sredini terena kako bi spriječio napad domaćih igrača. Potom je ljutito gestikulirao prema Stanku Juriću, koji je propustio zaustaviti tog igrača, a onda mu se Jurić suprotstavio.

Došlo je i do naguravanja, no situaciju je na vrijeme smirio njihov mladi suigrač Mario Vušković a onda i sudac utakmice Ante Čuljak, koji je Jradija potom kaznio i žutim kartonom zbog prekršaja.

Brzu je reakciju imao i novi Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić. Naime, on je obojicu 'bilih' kaznio s po 25 tisuća kuna, a novac će ići humanitarnoj udruzi Bilo srce, koja vodi sve Hajdukove humanitarne projekte.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije