Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Lukaku zabio za Inter nakon samo 20 sekundi igre

Romelu Lukaku
Foto: IPA/Pixsell
1/3
14.01.2020.
u 23:40

Marcelo Brozović igrao je za Inter do 70. minute, dok je Marko Rog za Cagliari odigrao drugo poluvrijeme

Nogometaši milanskog Intera uvjerljivom 4-1 (2-0) domaćom pobjedom protiv Cagliarija plasirali su se u četvrtfinale Talijanskog kupa.

Inter je poveo golom Lukakua (1) nakon samo 20-ak sekundi igre, na 2-0 je povisio Broja Valero (22), da bi Lukaku (49) svojim drugim golom početkom nastavka riješio sve dvojbe oko pobjednika. Na 3-1 smanjio je Oliva (72), da bi konačnih 4-1 postavio Ranocchia (80).

Romelu Lukaku
1/3

Marcelo Brozović igrao je za Inter do 70. minute, dok je Marko Rog za Cagliari odigrao drugo poluvrijeme.

Inter će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta Fiorentina - Atalanta koji je na programu u srijedu.

U utorak su se među najboljih osam plasirali još Napoli i Lazio koji su kao domaćini sigurno svladali drugoligaše Perugiju, odnosno Cremonese. 

Napoli je d 2-0 (2-0) pobjede protiv Perugije stigao golovima Insignea (26-11m, 38-11m) s bijele točke, dok je Lazio sa 4-0 (2-0) svladao Cremonese, a u strijelce su se upisali Patric (10), Parolo (26), Immobile (58-11m) i Bastos (89).

Još prošlog tjedna u četvrtfinale se plasirao i Torino, dok će u srijedu igrati Fiorentina - Atalanta, Milan - SPAL i Juventus - Udinese, a Parma - Roma će igrati u četvrtak.

Nogometaši Tottenhama plasirali su se u 4. kolo FA Kupa 2-1 (2-0) domaćom pobjedom protiv drugoligaša Middlesbrougha u ponovljenoj utakmici 3. kola.

Tottenham je vrlo rano poveo 2-0 golovima Lo Celsa (2) i Lamele (15), a Middlesbrough je poraz ublažio preko Savillea (83). 

U 4. kolu Tottenham će gostovati kod Southamptona.

I Newcastle je uspješno položio "popravni" svladavši na svom terenu Rochdale sa 4-1 (3-0). Golove za "svrake" postigli su O'Connell (17-ag), M. Longstaff (20), Almiron (26) i Joelinton (82), dok je na konačnih 4-1 smanjio Allan (84).

Sljedeći suparnik Newcastlea bit će Oxford United.

Plasman u 4. kolo najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu u utorak su još izborili Shrewsbury Town 1-0 pobjedom protiv Bristol Cityja, Coventry 3-0 pobjedom protiv Bristol Roversa i Reading 2-0 gostujućim uspjehom protiv Blackpoola, dok je utakmica Tranmere Rovers - Watford odgođena zbog poplavljenog terena.

U srijedu će svoje ponovljene utakmice 3. kola igrati Manchester United - Wolverhampton Wanderers i Carlisle United - Cardiff City.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije