Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRIMJERENO

Navijači okrenuli leđa Hrvatu, ne staju sa žestokim uvredama na njegov račun!

Reprezentacija
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
14.01.2020.
u 19:06

Navijači Milana nisu baš zadovoljni predstavama našeg reprezentativca ove sezone u kojoj je upisao 12 nastupa za talijanski klub i upisao samo jednu asistenciju

Ante Rebić na ljeto je napustio Eintracht i Njemačku gdje je blistao na nogometnom terenu te je prešao u posrnulog talijanskog diva Milan.

Svoju sreću u Milanu zasad nije pronašao, a veliko je pitanje i hoće li jer su talijanski mediji počeli nagađati da njegov klub gleda kako ga bezbolno vratiti u Eintracht s posudbe. 

Navijači Eintrachta ne bi imali ništa protiv ako je suditi po njihovim komentarima na Twitteru gdje se čak pojavila i oznaka #freeAnte (Oslobodite Antu).

- Bilo bi mi drago kada bi se ovo dogodilo. Andre Silva bi nestao, vratio bi se Rebić. Želimo našeg Antu natrag! - poručio je jedan navijač. 

Ipak, navijači Milana nisu baš zadovoljni predstavama našeg reprezentativca ove sezone u kojoj je upisao 12 nastupa za talijanski klub i upisao samo jednu asistenciju

To nezadovoljstvo ne prikrivaju ni na društvenim mrežama gdje ne prestaju s lošim komentarima o Rebiću.

Ovo su samo od nekih. 

- Bundesliga je s**nje od lige. Pa tamo je i Ante Rebić bio igračina - poručio je jedan od komentatora koji očito ne cijeni našeg napadača. 

- Zaboravite na Piateka, Rebića i ostale klaune. Sve će na svojim leđima morati nositi Ibrahimović

- Nazvat ću 911, ne sjećam se kad sam zadnji put vidio Rebića. 

- Milan troši puno novaca na loše igrače, pogledajte samo Rebića.

Možda bi za Antu, ali i za reprezentaciju, najbolji potez bio povratak u Eintracht. 

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih za Euro 2020. 

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kajinx
20:49 14.01.2020.

Ante, svi smo za te! Kad tad pokazati ćeš im svoje mogućnosti s loptom!

Avatar majkuvam
majkuvam
21:27 14.01.2020.

Kako može igrač, koji praktično ne igra nego po odluci trenera griju klupu, biti krivac za situaciju u Milanu?Ante,vrati se u Eintracht,tamo si car!

Avatar patkovic
patkovic
20:08 14.01.2020.

po meni odličan eksplozivan igrač sa kojom kilom viška , sigurno je problem što ti ne dodaju kad si novi ili ti dodaju kad si u gužvi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije