Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA STEPANČIĆ:

Dobra zamjena za mene je Crnogorac Čavor

Luka Stepančić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
18.11.2015.
u 08:20

Iz PSG-a, novog kluba, željeli su da Luku operiraju njihovi liječnici, no to će ipak učiniti Saša Janković Trebao je biti jedna od uzdanica Zagreba u Ligi prvaka i važan igrač na Europskom prvenstvu. Ali koljeno nije izdržalo

Rukometaši PPD Zagreba odigrali su prvu utakmicu bez ozlijeđenog Luke Stepančića. Pobijedili su u Našicama Nexe sa 28:27 u desetom kolu SEHA Gazprom lige. Luka je utakmicu odgledao iz kreveta s obzirom na to da su mu nedavno u utakmici s njemačkim Flensburgom, u Ligi prvaka, pukli prednji križni ligamenti desnog koljena.

Zlajo dobra zamjena

– Iznenađen sam kako me je dobro zamijenio Zlatko Horvat. On je pametan igrač i s velikim je umijećem podvaljivao lopte na crtu, a imao je i nekoliko lijepih prodora. No bojim se da ta ideja neće proći protiv znatno čvršće i jače obrane Flensburga. Našičane je iznenadio, ali njemačku momčad, bojim se, neće – rekao je Luka.

Kad će operacija?

– Za oko dva tjedna. Još imam oteklinu na koljenu tako da nema smisla ništa "čačkati". Radim neke vježbice i čekam operaciju koju će obaviti dr. Saša Janković – istaknuo je Luka.

Umalo je završio na operaciju u Kataru.

– Da, moj budući klub, PSG, želio je da tamo obavim operaciju i rehabilitaciju. Rekao sam da nema potrebe jer je to, nažalost, danas rutinska operacija, a dr. Janković je jedan od vodećih stručnjaka u Europi kad je riječ o operaciji koljena. Dakle, rekao sam Parižanima da nema potrebe tako daleko putovati i oni su se na kraju složili. Što se tiče rehabilitacije, vjerojatno će biti u Zagrebu – istaknuo je Luka.

Nisu li možda Parižani spominjali da vas zbog ozlijede neće angažirati?

– Ha-ha. To nisu. Do početka priprema za novu sezonu bit ću potpuno spreman – istaknuo je Luka.

Dobro zvučite s obzirom na tešku ozljedu...

– A što da radim. Dogodilo se. Pomirio sam se sa činjenicom da me neće biti na parketu šest mjeseci. Ono što me najviše muči i zbog čega sam tužan jest to što sam možda odigrao posljednju utakmicu u dresu PPD Zagreba.

U subotu u Areni

U subotu će biti najveći navijač PPD Zagreba. U Arenu dolazi taj nesretni Flensburg.

– Naravno da ću biti u prvim redovima. Imam osjećaj da ću se iznervirati sto puta više nego da sam u igri – istaknuo je.

Dolazi na štakama?

– Da, hodam na štakama, ali mi je liječnik rekao da ih što manje koristim. Nego, znate li koga će moji dovesti kao moju zamjenu? – iznenadio nas pitanjem Luka.

Nismo mu mogli pomoći konkretnim odgovorom, ali je Luka rekao tko mu se dopada.

– Crnogorac Stefan Čavor mi je odličan. Uostalom, vidjeli ste i sami kako dobro igra na HEP Croatia kupu u Umagu – zaključio je ponajbolji Zagrebov rukometaš Luka Stepančić.

>> Luka Stepančić teško ozlijeđen, propušta Europsko prvenstvo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije