Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaboravio na probleme

Luka Modrić: Super se osjećam, potpuno mi je drukčije nego u klubu

'Postira.30.08.2011. Hrvatska nogometna reprezentacija na Bracu priprema se uoci utakmice protiv Malte. Poslijepodne su odradili trenin u Postirama. Luka Modric. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
04.09.2011.
u 20:17

Bez obzira na sve, siguran sam da ću u utorak opet biti pravi - ističe hrvatski reprezentativac

Trebalo je to biti ljeto iz snova za plavokosog nogometaša iz dalmatinskog sela Zatona Obrovačkog. Rekordan transfer, ovacije, pun bankovni račun, vrlo vjerojatno i "dobra spiza" na palubi "Lune", impresivne jahte Romana Abramoviča, negdje u zadarskom akvatoriju.

Međutim, ljeto se bliži kraju, oko Lukine noge omotana je Tottenhamova "kugla", navijači Spursa više ne vjeruju u njega nakon što je odbio igrati protiv Manchester Cityja, izgubili su povjerenje, pa će njegov povratak u London imati gorak okus. U Čateškim toplicama u starom društvu pokušava ne razmišljati o povratku "na posao".

– Uživam biti s ovim dečkima, uvijek je tako kada navučem trenirku reprezentacije, raspoloženje mi je sjajno – veli Modrić.

Virus se povukao

Od stresa i lošeg raspoloženja zbog problema u Tottenhamu čak mu je i imunitet pao pa ga je shrvao virus...

– Ovdje je potpuno drukčije ozračje nego u klubu, sretniji sam, uostalom ovdje su sve moji prijatelji. Bez obzira na sve, što se zbog sitnih ozljeda nisam naigrao, što me shrvao virus, siguran sam da ću protiv Izraela biti pravi – priča Luka.

Protiv Malte se Bilićev brod malo ljuljao, kiksala je obrana, vezni red nije bio povezan, stigli su na cilj iako im je nedostajao stari kapetan. Protiv Izraela Modrić će opet staviti kapetansku traku.

– Sve tri utakmice koje smo dosad igrali rezultatski su bile "knap", po jedan gol razlike za nas. Mislim da je ovo jedna od presudnijih u kvalifikacijama, nemamo pravo na pogrešku, trebamo pobijediti – upozorava Luka.

Niko Kovač tvrdi da bi u kockastom ipak trebao zabijati više golova.

– Slažem se s bivšim kapetanom. Imao sam malo peha, stativa i sličnog. I ta pozicija koju igram, daleko od gola, utječe na to. Ne kažem da mi ne paše, ali... Svejedno je tko će zabiti gol, ne gledam na to, osobito u reprezentaciji.

Čarlija još muči gol s Malte

Njegov dugogodišnji cimer i najbolji prijatelj Vedran Ćorluka nije bježao od kritika zbog svoje igre na Malti (3:1).

– Istina, svi skupa defenzivno nismo djelovali dobro, počevši od mene i Dejana Lovrena. Nismo si smjeli dopustiti da primimo tako naivan gol. Uz to, nismo imali ni pravu podršku od veznog reda, ali što je tu je. Treba igrati čvršće, bez glupih golova. Protiv Izraela igramo kod kuće, a iako su odlična ekipa, treba uzeti bodove i onda mirno otići u Grčku na odluku o prvom mjestu – dodaje Čarli.

Komentara 15

IV
ivaan
21:07 04.09.2011.

Čak Norisu ide na živce svakodnevno pisanje o Luki Modriću

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
21:28 04.09.2011.

Super se osječam i još kad sam čuo da su naši dragi sosedi protiv budućeg svjetskog prvaka Estonije izgubili samo sa golom razlike još se bolje osjećam!Stoga dragi fanti..samo naprijed možda i vi za koju godinu skužite da lopta skače jer se u njoj nalazi žaba!

OB
-obrisani-
21:05 04.09.2011.

– Istina, svi skupa defenzivno nismo djelovali dobro, počevši od mene i Dejana Lovrena. Nismo si smjeli dopustiti da primimo tako naivan gol. >>>>>>>> Nije to bio naian nego vrlo dobar gol Malte za koji ste krivi ti i Lovren.......nadam se da ce pored Modrica igrati i Simunic ,Kranjcar Eduardo i Jelavic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije