Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Hajduka

Luka Modrić stigao na Poljud: Ja i moja obitelj smo hajdukovci

15.01.2018.
u 10:17

Nije naš reprezentativac potegnuo iz Madrida kako bi dres kraljevskog kluba zamijenio Varteksovim, već u dresu varaždinskog trećeligaša igra jedan 19-godišnjak koji sa slavnim nogometašem dijeli ime i prezime

Luka Modrić istrčao je jučer u dresu Varteksa na Poljudu! I izgubio 0:5 od Hajduka. No nije naš reprezentativac potegnuo iz Madrida kako bi dres kraljevskog kluba zamijenio Varteksovim, već u dresu varaždinskog trećeligaša igra jedan 19-godišnjak koji sa slavnim nogometašem dijeli ime i prezime.

– Evo, mogu vam po osobnu iskaznicu u svlačionicu ako mi ne vjerujete, he-he. A mnogi mi ne vjeruju kada im se predstavim pa odmah posežem u džep. Već sam navikao na to. I kad nekoj curi vani kažem da sam Luka Modrić, samo okrene očima, mislim da joj lažem – smije se simpatični 19-godišnji Varaždinac i dodaje:


– Nemam nikakve rodbinske veze s Modrićem, ni s Dalmacijom, moja je obitelj iz Varaždina. Nogomet sam počeo igrati u Nedeljancu, gdje i Marko Rog. S 14 godina su me pozvali u Varaždin, a sad sam, eto, u Varteksu – kazao nam je Luka.


Studira u Varaždinu

Sa slavnim imenjakom i prezimenjakom dijeli i poziciju na travnjaku.

1/5

– Igram zadnjeg veznog, slično kao i Luka, ali nažalost tu prestaje svaka sličnost s Modrićem, he-he – kaže 19-godišnjak koji uz igranje u 3. ligi paralelno i studira na Fakultetu informatike u Varaždinu:


– Nije mi baš lako uskladiti četiri treninga i utakmicu tjedno s obavezama na fakultetu, ali uz dobru organizaciju uspijevam. Fakultet mi je jako važan, želim ga završiti jer tko zna hoću li uspjeti u nogometu. Ipak, činim sve da uspijem, a naravno da je želja da doguram barem do prvoligaškog nogometa – iznio je svoje planove Varaždinac.


A jedan od planova mu je i da upozna “pravog” Luku Modrića.


– Nadam se da ćemo se jednom upoznati kada bude igrao za reprezentaciju u Hrvatskoj.


Zanimljivo, varaždinskom Luki poznatiji Luka nije uzor.


– Uzor mi je Paul Scholes, obožavao sam ga gledati, bio je fantastičan veznjak – kaže Luka koji konstitucijom podsjeća na slavnog engleskog nogometaša.


A za koga Luka navija u hrvatskom nogometu? Osim, naravno, za svoj Varteks.


– Neobično za Varaždinca, ali ja sam hajdukovac, kao i cijela moja obitelj. I zato mi je bilo neopisivo lijepo istrčati jučer na Poljudu, zaigrati protiv Ohandze, Almeide i ostalih igrača.

Prvi put na omiljenom Poljudu


Devetnaestogodišnji Luka jučer je napravio dva velika koraka u karijeri. Igrao je, primjerice, protiv igrača koji je nekada bio partner Cristiana Ronalda u portugalskoj reprezentaciji, a i prvi je put igrao na omiljenom stadionu Poljudu, i to pred 5000 ljudi.


– Uh, baš neopisiv osjećaj, dosad sam najviše pred 1000 ljudi u Varaždinu – zaključio je svoju priču varaždinski Luka Modrić, koji je uživao unatoč porazu 0:5 od Hajduka.


A strijelci za Hajduk bili su Ardian Ismajli, Hugo Almeida, Ahmed Said, dok je dva gola zabila mlada nada Franko Kovačević. A vrataru Varteksa Marku Posavcu utakmica će ostati u lijepom sjećanju jer je uspio obraniti jedanaesterac Almeidi.

Komentara 9

DU
Deleted user
12:06 15.01.2018.

Varteks, Cibalia i Hajduk..... duša hrvatstva.

Avatar Niškorist
Niškorist
12:19 15.01.2018.

lažljivac i utajivač poreza

LU
lukivoda
20:48 15.01.2018.

ovakav članak može složit samo dinamofob poput ovog nadrinovinara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije