Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gavranović debitirao

Dinamo Istranima zabio pet komada

Dinamo - Istra
GNK Dinamo.hr/Iva Cigrovskij
14.01.2018.
u 21:03

Za modre je debitirao i Mario Gavranović. Plavi su se vratili u Zagreb, a u srijedu putuju na drugi dio priprema u Tursku.

Uvjerljivi lider prvenstva Dinamo posljednjeg je dana prvog dijela priprema u Rovinju igrao sa selekcijom Istre i slavio s 5:0.

Već u šestoj minuti Sosa je zabio za 1:0 na asistenciju Gavranovića, potom je strijelac na dodavanje Soudanija bio Ademi, a onda je Alžirac i sam poentirao, da bi u drugom djelu Ivan Fiolić postigao dva pogotka.

Dinamo - Istra
1/13

Plavi su se nakon toga vratili u Zagreb, a u srijedu putuju na drugi dio priprema u Tursku. Povratak iz turskog Beleka zakazan je za 31. siječnja...

Dinamo je igrao u sastavu: Livaković - Stojanović, Rrahmani, Lešković, Sosa - Doumbia, Ademi - Moro - Olmo, Soudani, Gavranović (drugo poluvrijeme: Zagorac - Rrahmani, Lešković, Perić, Lecjaks - Muhar, Đurasek - Fiolić, Ćorić, Marin - Hodžić).     

Komentara 9

SE
serđo12
22:45 14.01.2018.

Najbolje bi bilo da Istra ispadne,jer kad je tekma policija tu u mirnom kraju ima najvise posla!

DU
Deleted user
21:34 14.01.2018.

Volim te Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije