Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazao veličinu

Ronaldo poslao Neymaru poruku, nećete vjerovati što mu je napisao

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
23.07.2017.
u 14:26

Neymar je već u pregovorima s francuskim klubom koji je ponudio za njega 222 milijuna eura, a njemu godišnje jamči 30 milijuna.

Brazilac Neymar sinoć je u prijateljskoj utakmici Barcelone i Juventusa po tko zna koji put potvrdio da je upravo on budućnost nogometa. U pobjedi svog kluba 2:1 postigao je oba pogotka i to na spektakularan način.

Navijači Barce bili su u transu, ali ne zadugo jer su shvatili da je situacija oko njegova mogućeg transfera u PSG zaista alarmantna. Kako pišu strani mediji, Neymar je već u pregovorima s francuskim klubom koji je ponudio za njega 222 milijuna eura, a njemu godišnje jamči 30 milijuna.

Situacija je otišla toliko daleko da su se u borbu za njegov ostanak uključili i Messi, Suarez i ostali suigrači, ali i Cristiano Ronaldo, igrač Barcina sportskog rivala Reala.

Španjolci danas otkrivaju kako je Portugalac kontaktirao Neymara i poslao mu poruku na WhatsApp.

"Ideš iz velikog kluba u puno manji. To ti se sada možda čini kao dobra prilika, ali požalit ćeš", napisao je Ronaldo Neymaru što se čini pomalo nevjerojatno. Međutim, jedan od najboljih nogometaša svijeta već je nekoliko puta dokazao kako cijeni i poštuje velike nogometne znalce.

Komentara 10

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
14:47 23.07.2017.

Humanitarac i gospodin je Ronaldo i nevjerojatan radnik po pitanju nogometa dok se Messija prgavog utajivača poreza diže u nebesa Ronalda se pljuje jer je ponekad ljut ili tužan ako promaši gol ili igubi tekmu, svaki sportaš ima na too pravo a kakav je privatno to nema veze sa onim kakav je na terenu!

DI
Diesel
14:47 23.07.2017.

So what? Neymar bi trebao otici u Man United ili Chelsea, tu bi postao broj 1 u svijetu.

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
14:39 23.07.2017.

Ronaldo mu je napisao ono što on osobno nikad ne bi učinio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije