Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti Luka

Pogledajte kako je Luka Modrić potpuno 'poludio' na Cristiana Ronalda!

Luka Modrić
Foto: Screenshot
1/2
09.11.2015.
u 13:43

– Izgledalo je kao da imamo kontrolu nad utakmicom, ali nije bilo tako. Griješili smo, trebali smo riješiti utakmicu. Do Barcelone imamo vremena za oporavak ozlijeđenih igrača.

Madridski Real jučer je doživio prvi poraz pod vodstvom Rafe Beniteza. Na gostovanju u Andaluziji izgubili su od Seville (2:3), ali španjolski trener smatra da nije vrijeme za paniku uoči El Clasica koji je na rasporedu u sljedećem kolu.

– Izgledalo je kao da imamo kontrolu nad utakmicom, ali nije bilo tako. Griješili smo, trebali smo riješiti utakmicu. Do Barcelone imamo vremena za oporavak ozlijeđenih igrača. Tako velika utakmica uvijek je drukčija od ostalih. Nadam se da će igrači dobro reagirati na ovaj poraz, a sigurno nije vrijeme za paniku – rekao je Benitez.

Navijači Reala ne paničare, nije ih jedan poraz toliko uzdrmao, ali ih zanima što je s Ronaldom koji u posljednje vrijeme ne igra u onoj formi u kojoj su ga navikli gledati. Podbacio je Portugalac i jučer kada nije imao ni jedan uspješan dribling, a nesportskom gestom navukao je bijes na sebe.

Osim toga, Ronaldo je jučer u nekoliko navrata bio i sebičan, čak je navukao i bijes Luke Modrića kada mu nije dodao loptu u izglednoj situaciji.

>>Sevilla pobijedila Real i pomogla Barceloni, prvi poraz Rafaela Beniteza

 

Komentara 5

BL
Blender
14:19 09.11.2015.

Ronaldo je prezauzet samim sobom, taj rijetko dodaje loptu a driblinzi su mu 10% pozitivni. Naravno da je zabijao golove kad su sve lopte trebale biti upucene na njega. Kao covijek i sportas, odvratan tip!

ZG
zg223
14:24 09.11.2015.

bas je 'poludio' hahaha pokazao mu je da je bio slobodan i to je trajalo 1 sekundu...

MU
muh
19:51 09.11.2015.

Lukica nesme ni da pisne jer inače ga čeka klupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije