Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno podbacio

Bezobrazluk Cristiana Ronalda, šakom je pokušao udariti protivnika

Sevilla - Real
Foto: Reuters
1/6
09.11.2015.
u 09:23

Statističari su izvukli podatak da je čak i vratar Barcelone Claudio Bravo imao više uspješnih driblinga od Ronalda

Madridski Real sinoć je doživio prvi poraz pod vodstvom Rafe Beniteza, Sevilla je slavila 3:2. Real tako zaostaje za Barcelonom tri boda uoči El Clasica koji se igra u sljedećem kolu.

Loša vijest za Real je i to što je vjerojatno izgubio Sergija Ramosa koji je zbog ozljede napustio igru, a danas će se puno pričati o nesportskom potezu Cristiana Ronalda. Naime, u prvom dijelu Portugalac je trčao u kontru, a Krychowiak mu se našao na putu pa ga je igrač Reala pokušao udariti šakom u leđa. Mnogi su već sada osudili taj potez, a val kritika na Ronaldov račun išao je i zbog njegove loše igre. 

Statističari su izvukli podatak da je čak i vratar Barcelone Claudio Bravo imao više uspješnih driblinga. Naime, čuvar mreže katalonskog kluba imao je jedan uspješan dribling, dok je Ronaldo imao četiri neuspješna pokušaja.

>>Sevilla pobijedila Real i pomogla Barceloni, prvi poraz Rafaela Beniteza

Komentara 4

DO
dommar36
11:44 09.11.2015.

seljacina

Avatar Forte
Forte
11:52 09.11.2015.

Ma vidi se jasno da ga je branic prvi udario dali su svi slijepi??

DU
Deleted user
12:38 09.11.2015.

Samo je vratio a novinar ko loš novinar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije