Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U ENGLESKU?

Možete se kladiti da će Luka Modrić na ljeto napustiti Real Madrid

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
16.02.2018.
u 10:38

– Dani Luke Modrića u Madridu bliže se kraju. Jose Mourinho spreman je ponovo raditi s igračem kojega je vodio u Realu – rekao je glasnogovornik jedne engleske kladionice

Luka Modrić na ljeto bi mogao napustiti Real Madrid i preseliti se u Manchester United, tvrde engleske kladionice.

Englezi navode da se Real sprema na ljeto napraviti veliku čistku u svlačionici te da će pokušati dovesti Neymara u rekordno visokom transferu.

– Dani Luke Modrića u Madridu bliže se kraju. Jose Mourinho spreman je ponovo raditi s igračem kojega je vodio u Realu – rekao je glasnogovornik jedne engleske kladionice koja na takav ishod nudi koeficijent pet.

Možete se i kladiti da će se Luka vratiti u Tottenham, a da će Harry Kane krenuti u suprotnom smjeru. Koeficijent za to je 11, dok se na Modrićev transfer u PSG nudi koeficijent 19.

Luka Modrić
1/6

Komentara 10

Avatar southman
southman
10:57 16.02.2018.

Jedino na što bih se kladio jeste da će ostati u Realu ! Uz dolazak Kanea ( transfer za Balea uz nadoplatu ), dolazak Hazarda, a odlazak Koosa, mora im netko uz Casemira čuvati leđa !

MA
Maxi73
20:17 16.02.2018.

Kladionicari proricu buducnost. Samo zato sto dolazi neymar, nemora biti cistka u realu. Ja bih samo rado onog Benzema otjerao i doveo pravog 9 koji daje golove

Avatar dzambo
dzambo
22:40 16.02.2018.

Ma daj ga u West Ham United....da ''popravi'' barem 30% jacine tog kluba....ili bilo koji drugi klub gdje bi morao sam sam samcat pokazati sta zna...a sto se tice najboljeg svih vrimena I dalje ostaje D.A.Maradona.....on je jedini od svih ''zvijezda'' poslije njega osvoio prvenstvo sa prosjecnim klubom protiv tada vrlo...vrlo..jakih..Intera...Milana...Juventusa...cak je I u Europi sa istim klubom osvoio kup...I ''naravno'' sa prosjecnom Argentinom I prvaka svijeta...Ronaldo je ok...isto tak I Messi....AL uvijek ostaje veliki upitnik kak bi oni igral u prosjecnom klubu I osvojili nesto...I to je definicija ''najboljeg'' prosjecni klub...osvojit nesto sa tim klubom barem prvenstvo jake lige...I naravno Repka....kak sad stoje stvari to se nece vise ponovit nikada....mozda ni tada....jer ''ovih vrimena'' puno zvijezda u jednom timu ili Rep[ki....a onda ide puno lakse....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije