Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUDY GALLETTI

'Luka Modrić je dio spektakularnog plana bogatog kluba. Uz Hrvata dolaze brojne svjetske zvijezde'

LaLiga - Rayo Vallecano v Real Madrid
ANA BELTRAN/REUTERS
25.02.2024.
u 22:05

Stručnjak za transfere tvrdi da se na ljeto spremaju nove velike ponude, a Luka Modrić će prema njemu napustiti Real te preseliti u Saudijsku Arabiju.

Poznati stručnjak za transfere Rudy Galetti objavio je kako saudijski pregovarač dovršava detalje strateškog plana za idući ljetni prijelazni rok u kojem će pokušati dovesti hrvatskog kapetana Luku Modrića. Osim vatrenog, žele angažirati Kevina De Bruynea, Mohameda Salaha i Son Heung-mina.

GALERIJA Insajder otkrio da je Modrić dio velikog saudijskog plana

LaLiga - Rayo Vallecano v Real Madrid
1/7

Galetti tvrdi da će bogati Saudijci uskoro stupiti u kontakt s navedenim superzvijezdama Reala, Manchester Cityja, Liverpoola i Tottenhama. 

Javni ulagački fond Saudijske Arabije (PIF) preuzeo je četiri najveća kluba u zemlji - Al Ittihad, Al Nassr, Al Hilal i Al Ahli - te im dao gotovo neograničene financije za plaćanje najboljih nogometaša. Pretpostavlja se da će jedan od tih klubova pokušati stvoriti momčad s kojom bi bez problema igrao i europsku Ligu prvaka. 

VEZANI ČLANCI:

Također, Galletti tvrdi da se na ljeto spremaju nove velike ponude, a Luka Modrić će prema njemu napustiti Real te preseliti u Saudijsku Arabiju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije