Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE POGODAK

Luka Modrić golom Villarrealu okrunio sjajnu večer hrvatskih nogometaša!

Real madrid
Foto: Reuters
1/5
20.04.2016.
u 23:50

Bio mu je to treći pogodak ove sezone za Real te drugi u prvenstvu

Luka Modrić nastavio je sjajnu večer hrvatskih nogometaša i zabio u pobjedi Real Madrida nad Villarrealom!

Kraljevski je klub slavio s 3:0, a Modrić se u strijelce upisao u 76. minuti. Danilo je ubacio s desne strane, a hrvatski veznjak odlično reagirao i u padu ljevicom zatresao mrežu gostiju. Bio mu je to treći pogodak ove sezone za Real te drugi u prvenstvu. Večeras su osim Modrića zabijali Ivan Rakitić za Barcelonu te Mario Mandžukić za Juventus.

Prvi gol za Real zabio je Benzema (41.), nakon njega se u strijelce upisao Lucas (69.) kojem je Zinedine Zidane danas dao priliku od prve minute.

Modrić je igru napustio u 79. minuti uz pljesak publike, dok je Mateo Kovačić susret pratio s klupe.

Madridski Atletico s minimalnih je 1:0 kao gost svladao Athletic u Bilbau, a strijelac jedinog gola na utakmici bio je Fernando Torres u 38. minuti. Barcelona i Atletico sada imaju po 79 bodova, dok je Real na 78.

Borussia Dortmund u finalu Kupa

Nogometaši Borussije Dortmund treću godinu uzastopce izborili su plasman u finale njemačkog Kupa nakon što su u polufinalnom susretu u Berlinu pobijedili Herthu 3:0.

Golove za uvjerljivu pobjedu postigli su Gonzalo Castro (20), Marco Reus (75) i Henrik Mhitarjan (83).

Borussia će u finalu igrati protiv Bayerna koji je jučer u Munchenu pobijedio Werder 2:0. Oba gola za Bavarce postigao je Thomas Mueller (30, 71-11m). 

>> Barcelona se probudila i zabila osam komada Deportivu, strijelac i Rakitić!

>> Zabio i Mandžo! Pogledajte kako je načeo Lazio

Komentara 10

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:02 21.04.2016.

vjerujem da svekoliko pučanstvo bivše YU drži palčeve da Lukica ustraje u formi i nedaj bože se ne povrijedi kako bi imali prilike uz male ekrane gledati čarobnog veznjaka kraljevskog kluba

Avatar Diavolo
Diavolo
01:17 21.04.2016.

Po cemu je gol.Modrica vredniji(barem.tako izgleda kada citam tekstove sportskih novinara VL ) od Rakiticevog i zasto se favorizira Real ispred Barce?!?!

Avatar nekakav
nekakav
07:25 21.04.2016.

svakom igraču koji napušta teren se plješće..... čitam na nekim portalima da mu se stadion naklonio. 3 gola u cijeloj sezoni? od najboljeg igrača reala (prema pisanjima naših medija) bi se moralo više očekivati, i dobiti. 3 gola, tolko sam sam ja u županijskoj ligi kao lijevi bek davao samo u jesenskom dijelu. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije