Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAVO IGRAČINO

Luka Modrić dominira u La Ligi, dobio je novo priznanje za svoje čarolije na travnjaku

LaLiga - Celta Vigo v Real Madrid
Isabel Infantes/REUTERS
23.08.2022.
u 22:08

Hrvatska zvijezda apsolutna je legenda madridskog Reala, navijači mogu uživati u Lukinim majstorijama.

Fantastični Luka Modrić nastavlja 'razvaljivati' na terenima španjolske Primere, ugledni list Marca proglasila je našeg nogometnog virtuoza najboljim igračem 2. kola.

Marca titulu najboljeg igrača kola dodjeluje prema glasovima navijača i svojih čitatelja. Španjolski medij ponudio je popis od 10 najboljih igrača iz proteklog kola, a navijači su davali svoje glasove.

Hrvatski kapetan je vodio veliku borbu s mladom zvijezdom Barcelone, slavio je ispred mladog Ansu Fatija.  Njih su dvojica sat vremena prije kraja glasanja bili izjednačen s 47 posto glasova, a na kraju je hrvatski veznjak pobijedio s 50 posto, dok je Fati osvojio 45 posto glasova. 

SofaScore ga je proglasila igračem utakmice protiv Celte Vigo protiv koje je zabio prekrasan pogodak i podijelio jednu asistenciju. Zaradio je ocjenu 8.6 za odigranih 77 minuta tijekom kojih je imao točnos dodavanja od nevjerojatnih 96 posto!

Engleska verzija službene Realove stranice na Twitteru poručila je: 'Možemo biti sretni gledati ovog frajera kako igra'.

 

>> Pogledajte: Ovo što radi Luka Modrić je nevjerojatno, a uskoro će napuniti 37 godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije