Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U nevjerici

Luka Modrić burno slavio naslov prvaka, a onda doživio golemo razočaranje

Luka Modrić
Foto: Twitter screenshot
1/7
23.05.2017.
u 09:36

Modrić i Gareth Bale od klupskog službenika zatražili su da im se donese trofej, a on im je kazao kako se svečanost proslave naslova odgađa za početak sljedeće sezone.

Luka Modrić i Mateo Kovačić prošlog su vikenda proslavili Realov 33. naslov prvaka Španjolske. Madridski klub ih sada ima devet više od najvećg rivala – Barcelone.

– Ovo je nevjerojatan osjećaj. Dugo smo ovo čekali, isplatio se sav trud ove sezone, zaslužili smo naslov prvaka – izjavio je 31-godišnji Modrić nakon pobjede od 2:0 u Málagi, u posljednjem prvenstvenom kolu. Real Madrid osvojio je prvenstvo prvi put nakon svibnja 2012. godine. Modrić je u klub bio došao tri mjeseca kasnije.

A nakon spomenute utakmice u Malagi Realova momčad na igralištu je počela proslavu naslova. Modrić i Gareth Bale od klupskog službenika zatražili su da im se donese trofej, a on im je kazao kako se svečanost proslave naslova odgađa za početak sljedeće sezone.

Modrić je ostao potpuno zatečen tom informacijom, no bila je riječ o šali. Ronaldo je također isprva nasamario Balea pa mu potom otkrio kako je riječ o zezanciji.

Reakcija hrvatskog veznjaka bila je zaista neopisiva, od velike sreće do potpune konsternacije, a možete je vidjeti u videu.

 

 

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
11:27 23.05.2017.

ajd jednom barem napišite članak koji ima veze sa naslovom. jednu prijateljsku šalu vi stavite ko nešto skandalozno... ajd, treba prodati 'proizvod'.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:17 23.05.2017.

prvi naslov od svibnja 2012? Da, istina...ni u lipnju ni srpnju, cak ni u studenom 2012 nisu osvojili naslov....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije