Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL PRVAK

Modrić: Ovo je nevjerojatno, idemo sada slaviti!

Foto: Reuters
21.05.2017.
u 22:39

Od početka sezone smo bili dobri i zaslužili smo naslov, rekao je Modrić

Hrvatski nogometni kapetan Luka Modrić osvojio je danas s Real Madridom osvojio svoj prvi naslov prvaka Španjolske.

- Ovo je nevjerojatan osjećaj. Dugo smo ovo čekali, isplatio se sav trud ove sezone, zaslužili smo naslov prvaka - izjavio je 31-godišnji vezni igrač nakon pobjede od 2:0 u Málagi, u posljednjem prvenstvenom kolu. Real Madrid je osvojio prvenstvo prvi put nakon svibnja 2012. godine. Modrić je u klub bio došao tri mjeseca kasnije.

1/16

- Da, ovo mi je prva osvojena liga u Španjolskoj, jako sam zadovoljan. Ovo je nevjerojatna godina za mene ali ostaje nam još finale Lige prvaka. Moramo sezonu završiti na najbolji mogući način - rekao je Modrić. Real Madrid i talijanski prvak Juventus, koji je u subotu osvojio svoj šesti uzastopni naslov, sudarit će se u Cardiffu 3. lipnja.

- Puno je kvalitete u ovoj ekipi. Osvojili smo ovaj trofej zahvaljujući našoj predanosti na treninzima i utakmicama. Od početka sezone smo bili dobri i zaslužili smo naslov - dodao je Modrić.

Na madridskom trgu Cibeles, gdje pristaše Real Madrida obično slave pobjede, počeli su se okupljati navijači kojima bi se trebali pridružiti igrači noćas kada se vrate s juga Španjolske.

- Idemo sada slaviti s njima - zaključio je Modrić.

Komentara 2

DU
Deleted user
06:55 22.05.2017.

Čestitam! Luka postao si nogometna legenda! Još nedostaje uspjeh sa reprezentacijom domovine.

PA
pavel1001
23:20 21.05.2017.

prevaranti,jadna vam majka kad vas juve razbuca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije