Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH ZA USPJEHOM

Luka Modrić bi s današnjim danom mogao postati dio elitnog "kraljevskog" društva

Champions League - Quarter Final - First Leg - Chelsea v Real Madrid
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/3
30.04.2022.
u 13:22

U Real Madrid stigao je 2012. te kroz deset godina osvajao dvaput španjolsko prvenstvo, uskoro i treće, četiri Lige prvaka, tri svjetske titule, jedan Kup kralja te četiri španjolska i tri europska Superkupa.

Real Madrid bi protiv Espanyola (Santiago Bernabeu, 16:15) mogao osigurati naslov prvaka četiri kola prije kraja prvenstva pa se posvetiti u potpunosti Ligi prvaka. Nakon što svi u klubu dobro proslave, posebno Marcelo i Luka Modrić.

Naime, dok bi 33-godišnji Brazilac s novom titulom postao rekorder kluba po osvojenim trofejima, kapetan vatrenih ušao bi u društvo petorice koji ih imaju najviše. Konkretnije, Marcelo će s titulom prvaka biti na 24 trofeja s Realom, Luka na 18.

Iza Brazilca ostali bi, uz Modrića, Paco Gento (23), Sergio Ramos (22), Karim Benzema (21) i Nacho (18). I dok Marcelo vrlo vjerojatno neće biti dio kraljevskog kluba iduće sezone, prema svemu sudeći, Modrić hoće. Kao i Benzema, kao i Nacho. Što znači da će skupiti još pokoji trofej.

Posebno ako "padne" još jedna Liga prvaka. Jer, tad bi postojala prilika da se u idućoj sezoni, uz sve "regularne" titule, može osvojiti europski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Inače, Modrić je u Real Madrid stigao 2012. i kroz deset godina osvajao dvaput španjolsko prvenstvo, uskoro i treće, četiri Lige prvaka, tri svjetske titule, jedan Kup kralja te četiri španjolska i tri europska Superkupa.

>>> Luka Modrić izabran za najboljeg unazad 50 godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije