Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČ CEDEVITE

Luka Babić najbolji igrač ABA lige u studenom

Luka Babić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
01.12.2016.
u 00:30

Babić je igrač mjeseca premda njegova ukupna valorizacija (15,7 koševa, 5,3 skoka, 5 asistencija i 4 osvojene lopte) nije bila bolja od Octaviusa Ellisa iz Mornara i Ante Žižića iz Cibone

Nakon što je to u listopadu pošlo za rukom 19-godišnjem igraču Cibone Anti Žižiću, za igrača mjeseca studenog u košarkaškoj ABA ligi izabran je hrvatski reprezentativac, cedevitaš Luka Babić (25, 201 cm).

Premda njegova ukupna valorizacija (15,7 koševa, 5,3 skoka, 5 asistencija i 4 osvojene lopte) nije bila bolja od Octaviusa Ellisa iz Mornara i Ante Žižića iz Cibone, Babićeva Cedevita bila je uspješnija od njihovih klubova, posebice kada je u sastavu bio ovaj svestrani krilni igrač (tri pobjede). 

>> Cedevita se lako obračunala s Cibonom

Komentara 1

Avatar KiM
KiM
07:15 01.12.2016.

Haha, ime sve kaze...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije