Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Luis Ibanez otišao u Argentinu na odmor, možda se i ne vrati!

Luis Ibanez (1)
Slavko Midžor/Pixsell
31.12.2011.
u 17:27

- Ne znam, još je rano, ali postoji opcija odlaska iz Maksimira - priznao je Argentinac.

Dosta je Dinamov nogometaš Luis Ibanez zauzet ovih dana. Prvo je bio na svadbi suigrača i prijatelja Adriana Calella, onda se s djevojkom Mateom Alegić otišao brčkati na more, a u međuvremenu možda pronađe i novi klub!

Naime, za borbenog lijevog bočnog plavih zanima se argentinski Lanus, pišu 24sata, doprvak Argentine ove sezone.

- Ne znam, još je rano, ali postoji opcija odlaska iz Maksimira - javio se Ibanez s odmora.

Izvorni članak možete pročitati ovdje.

Komentara 11

PU
pumbica
18:11 31.12.2011.

I bolje da ne dođe.Jer je takav igrač.Za punobolji klub u svijetu.Tu da ga Mamić,a sad Čačić maltertriraju.Nije lud....

CR
crocro
18:13 31.12.2011.

Zamalo sam zaboravo: Luis-Lučo, ako ostaješ mi navijači biti će mo sretni, ako se slučajno odlučiš oprostiti, odnosno da ti uprava ne produljuje ugovor, želim ti svako dobro u nogometu i hvala ti na borbenosti i srčanosti koju si pokazao u igri Dinama. U svakom slučaju ostaneš ili odeš, želim sreću tebi i tvojoj djevoci na svakom mjestu gdje se nađeš. Ostati ćeš u lijepoj uspomeni navijačima.

CR
crocro
17:55 31.12.2011.

Polako se osipa ono što vrijedi. A kako to nadokanaditi? Da li ima novaca za dobrog igrača? Da li će Dinamo uopće kupovati već će samo otpuštati do potrebnog broja onih koji ostaju? Da li će Dinamov potencijal biti oni koji ostanu, bez novih dobrih igrača? Ima puno nepoznanica. Nije me toliko strah da Dinamo neće postati novi prvak HNL-a, koliko razmišljam o dosezima Dinama Ligi prvaka pa i u Europskoj ligi ako se do nje mogu dočepati, ali to ove sezone nije išlo. A sada se dodatno osipa i taj sastav. Za Ibaneza moram reći da je bio dobar i pouzdan igrač, borben i pošten. Njega nije baš tako jednostavno pucanjem prsta nadomjestiti. Baš me zanima što će ostati do Dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije