Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolski mediji

Luis Enrique sastao se sa Zubizarretom i preuzima Barcelonu

'04.12.2011, Stadion Artemio Franchi, Florenz, ITA, Serie A, AC Florenz vs AS Rom, 14. Spieltag, im Bild Luis ENRIQUE Allenatore della Roma // during the football match of Italian \'Serie A\' league,
Foto: 'nph /StaccioliNordPhoto/PIXSELL'
05.05.2014.
u 19:22

Enrique je bivši igrač Barcelone, za koju je odigrao 300 utakmica. Trenersku karijeru počeo je u njihovoj mladoj momčadi, a onda je preko Rome stigao do Celte u kojoj trenutačno radi.

Tata Martino na kraju će sezone sigurno napustiti klupu Barcelone, a španjolski mediji pišu kako u katalonskom klubu već traže njegova nasljednika.

On bi vrlo lako mogao biti Luis Enrique. Njega se već nekoliko dana tretira kao najozbiljnijeg kandidata, a sada je to dobilo i dodatnu podlogu. Naime, Marca i Mundo deportivo, koji je inače vrlo blizak Barceloni, pišu kako je to već skoro gotova stvar i kako je pitanje vremena kada će informacija postati službena.

U prilog toj tezi ide i činjenica da se Luis Enrique u ponedjeljak oko podneva sastao s direktorom Barcelone Andonijem Zubizarretom. Vrlo vjerojatno su dogovarali detalje oko njegova angažmana.

Enrique je bivši igrač Barcelone, za koju je odigrao 300 utakmica. Trenersku karijeru počeo je u njihovoj mladoj momčadi, a onda je preko Rome stigao do Celte u kojoj trenutačno radi. Izgleda da će se na ljeto vratiti u svoj klub...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije