Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Enrique: U nedjelju možemo postati prvaci, zašto ne?

Luis Enrique
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
07.05.2016.
u 14:33

- Prvaci? Da, naravno da možemo u nedjelju to postati, zašto ne?! A i ako ne, u zadnjem kolu čeka nas Granada - kaže Barcelonin trener Luis Enrique

Barcelona sutra igra protiv Espanyola i teoretski može postati prvak.

- Ovo je gradski derbi, a borba za naslov prvaka daje mu posebnu draž. A izazov nam je i naša posljednja utakmica na Nou Campu ove sezone - rekao je Barcelonin trener Luis Enrique, a prenosi Goal.com, te nastavio:

- Napetost? Ima je uvijek na derbiju, ali ne zamaram se time, zato je sudac tu.

- Prvaci? Da, naravno da možemo u nedjelju to postati, zašto ne?! A i ako ne, u zadnjem kolu čeka nas Granada. Ne, situacija nije delikatna, pa posljednje smo tri utakmice pobijedili s 8:0, 6:0 i 2:0, a izgubili smo prednost jer su suparnici pobjeđivali. Prvak će se znati na kraju, ovdje nitko ništa ne poklanja.

O navodnom interesu kluba za Ben Arfom očekivano je rekao:

- Ne govorim o igračima koji nisu u Barceloni.

- Ispadanje iz Lige prvaka može biti poticaj za osvajanje naslova prvaka, vidjet ćemo na kraju...

A da bi Barca postala prvak u nedjelju, Atletico bi morao izgubiti od Levantea! Diego Simeone, dakako, ne vidi taj rasplet:

- Naš je entuzijazam i uzbuđenje što u zadnje kolo možemo ući kao kandidati za naslov nepromijenjen. Sretni smo jer će mnogo navijača biti uz nas, moramo pobijediti.

O Ligi prvaka nije želio govoriti...

>>Najuspješniji su zato što im država najviše daje nogometu

>>Nije Messi jedini: Još jedna zvijezda Barce u problemima zbog poreza!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije