Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna atmosfera

Ludnica u autobusu kauboja, tako se slave pobjede! Poslušajte što su zapjevali...

Kauboji
Foto: Screenshot
23.01.2017.
u 01:51

Pred našim igračima sad je utakmica protiv Španjolske, a uoči te važne utakmice dečki su pokazali da su prava klapa i da je atmosfera odlična.

Hrvatski rukometaši pobijedili su sinoć Egipat sa 21:19 i plasirali se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva koje se igra u Francuskoj. U danu u kojem su u šokantnim utakmicama ispali olimpijski pobjednik Danska te europski prvak Njemačka, kauboji nisu dopustili još jedno iznenađenje.

Pred našim igračima sad je utakmica protiv Španjolske, a uoči te važne utakmice dečki su pokazali da su prava klapa i da je atmosfera odlična.

Nakon pobjede nad Egiptom u autobusu se orila pjesma.

"Vrati se, Roza, ti si život moj. Volim te, Roza, ti si meni sve. Molim te, Roza, budi opet moja, Roza. Roza, ne ostavljaj me", pjevali su kauboji koji i dalje vole Daleku obalu.

Balićeva generacija voljela je Morsku vilu, a ova sadašnja – Rozu!

Komentara 15

Avatar midway
midway
07:28 23.01.2017.

Čestitke na pobjedi, ali trebali bi konačno razmisliti o promjeni "kauboji" u nešto Hrvatsko jer zaista kakve veze imamo sa kaubojima?!

MR
MrWho
07:46 23.01.2017.

Čestitam momci! Lijepo je vidjeti takvo zajedništvo!!

MI
Mimizo
07:12 23.01.2017.

slave pobjedu svaka čast kauboji hrvatski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije