Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKOV GOJUN:

Hrvati, čuvajte živce! Najvažnije je da smo izdržali, protiv Španjolske ćemo odigrati najbolju utakmicu

Hrvatska - Egipat
Foto: Reuters
1/6
22.01.2017.
u 22:32

– Ušli smo dobro u utakmicu s Pešićem koji je pohvatao sve. Sretni smo, ali ćemo ostati na zemlji jer nas čeka još jedna utakmica – rekao je Jakov Gojun

Hrvatski rukometaši plasirali su se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon pobjede nad Egiptom (21:19).

– Ušli smo dobro u utakmicu s Pešićem koji je pohvatao sve. Sretni smo, ali ćemo ostati na zemlji jer nas čeka još jedna utakmica – rekao je Jakov Gojun za RTL.

No, bila je to utakmica s dva lica Hrvatske. Imali smo rupu od 11 minuta bez gola. 

– Bitno je da smo izdržali, da nismo pali – kaže Gojun.

Slijedi četvrtfinale sa Španjolskom.

– Idemo odigrati najbolju utakmicu protiv Španjolske. Moramo se svaku utakmicu bacati na glavu pa ćemo vidjeti.

Gojun ima i poruku za navijače u Hrvatskoj:

– Budite strpljivi, čuvajte živce, a mi ćemo dati sve od sebe.

Luka Šebetić je dodao:

– Teška utakmica. Na kraju smo malo pali, ali smo se uspjeli održati – rekao je Šebetić, dok je Tin Kontrec dodao:

– Upali smo u krizu, ali smo se velikim zalaganjem uspjeli izvući na vrijeme.

Ivan Pešić bio je sjajan na vratima s 13 obrana.

– Ne bih rekao da sam junak jer sam imao pomoć obrane. Imali smo crnih rupa, ali najvažnija je pobjeda.

Komentara 8

RA
ravko1952
08:53 23.01.2017.

Odgovor svim ovim vrlim komentatorima: želim našoj rukometnoj reprezentaciji jednako "lošu" igru i u finalu..naravno uz pobjedu. Babiću ne obaziri se na ove koji laju pokraj puta.

Avatar white socks
white socks
23:09 22.01.2017.

Sve u svemu bili su jadni. Ovako ne mogu ništa protiv iole ozbiljne reprezentacije a Spanjolska to jeste. Napad bez Duvnjaka ne postiji, Cindrić je dobar igrač ali nikskav organizator, balić je eliminirao Karačića koji bi mogao zamjenit Duvanjaka i izbacio Vorija koji je profesor za ove naše pivotmene.

B2
bordon 2
23:02 22.01.2017.

Nije tako izjavio. Izjava je bila u stilu igrali smo odlično u obrani u napadu smo imali problema. Bilo bi dobro kad bi konačno protiv španjolske spojili odličnu igru u obrani i napadu. Mislim da nitko ne zna kako će igrati protiv Španjolske - pa tako ni sam Gojun. Na žalost ovo nam je jedno od lošijih natjecanja što se igre u napadu tiče. Ne znam zapravo kada smo ovako loše igrali u fazi napada. Sporo i bezidejno. Protiv Egipta to tako nije izgledalo ali samo u prvih 30 minuta. U drugih 30 smo se vratili našim uobičajenim ''glupostima'' u fazi napada (11 minuta nismo dali gol Egiptu). Obrana je ovo ipak izvukla. Budemo li protiv Španjolaca igrali ovako u napadu možemo se pozdraviti sa ulaskom među 4 najbolje reprezentacije na ovom prvenstvu. Što bi za ovu postavu bio odličan rezultat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije