Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornikova analiza

Babić objasnio pad u igri pa zavapio: 'O tome nitko ne govori, a to je veliki problem!'

Željko Babić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/7
22.01.2017.
u 22:34

- Ja bih rekao da smo imali kontrolu tijekom cijele utakmice. U drugom poluvremenu smo imali napadačkih problema, ali dečki su se borili, željeli su tu pobjedu

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Egipat 21:19 i plasirala se među osam najboljih na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Naši su odigrali sjajno prvo poluvrijeme, u nastavku su pali, ali pobjeda nije došla u pitanje.

- Ja bih rekao da smo imali kontrolu tijekom cijele utakmice. U drugom poluvremenu smo imali napadačkih problema, ali dečki su se borili, željeli su tu pobjedu. I ja im se zahvaljujem. Bili su dobri. Zapravo, bili su odlični.

Zbog čega je došlo do pada u igri?

- Pad je došao zbog umora. Nisam toliko rotirao danas, dugo sam držao jednu momčad koja je jaka u obrani. Što se brzine igre tiče, u prvom dijelu smo bili superbrzi, u drugom smo mali usporili, ali to je i dalje naša snaga.

Igra sa sedmim igračem?

- Sveti sedmi igrač!

Hrvatsku čeka utakmica sa Španjolskom...

- Mi smo ostvarili naš prvi cilj. Došli smo bez četiri startera ovdje (Čupić, Marić, Kopljar, Slišković), a i Duvnjak je došao ovdje bez jednog treninga. nitko ne piše i ne govori o tome da smo zapravo na prvenstvu bez pet startera, a to je teško. Sad se ozlijedio i Stepančić, vidjet ćemo koliko je to teško. No, Hrvatska je pokazala srce. Pešić? Napravili smo rotaciju, Losert je napravio analizu i pogodio. Venio, svaka čast.

Komentara 14

SN
snajper
23:06 22.01.2017.

Utakmica bez kontrole u II poluvremenu. Sreca pa su egipcani napravili ist o par gresaka ali ovo je lutanje, Kskva igra sa golmanom to sa spanijom nece proci a i unosi nesigurnost medu igrace. Znaci da nemogu napravit organizaciju zaa gol pa im treba jos i golman. To zreba zabranit

RO
rogacy
23:06 22.01.2017.

Apsolutno najveći problem ove ekipe je kružni napadač.Kraj aktivnih igrača Vorija & Sulića reći da nemamo boljih na toj poziciji...(kao što to uporno ponavlja Babić)... odvratno.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:14 22.01.2017.

izbornik je najslabija karika.... diletant i neznalica... Taktiku slaže prema Gospinim predviđanjima samo njemu vidljivima.... Maknite fratra, dajte izbornika... Nek Ivano vodi ovo do kraja, a ovog klauna maknite pod žurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije