Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI BAYER

Ludi preokret Borussije Dortmund za prvo mjesto Bundeslige

Borussia Dortmund
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
29.09.2018.
u 21:13

Nogometaši PSG-a  ubilježili su i osmu pobjedu zaredom na startu sezone svladavši u 8. kolu u gostima Nicu s uvjerljivih 3:0.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 6. kola Bundeslige Bayer Leverkusen je kod kuće protiv Borussije  Dortmund izgubio sa 2:4, i to nakon što je poslije prvog poluvremena vodio sa 2:0.


 
U nastavku Jacob Bruun Larsen (65) i Marco Reus (69) zabijaju za poravnanje 2:2, a potom Paco Alcacer sa dva pogotka (85, 90+4) donosi pobjedu Borussiji Dortmund, koja je izbila na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

Branič Tin Jedvaj je za Leverkusen igrao od 70. minute.

PSG maksimalan

Nogometaši PSG-a  ubilježili su i osmu pobjedu zaredom na startu sezone svladavši u 8. kolu u gostima Nicu s uvjerljivih 3:0. 

Za Parižane je dvaput pogodio Neymar (22, 90+2), a u strijelce se upisao i Nkunku (46). PSG vodi s maksimalna 24 boda i gol-razlikom 27-6 te ima devet bodova više od Saint-Étiennea. Nica je 12. s devet bodova. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije