Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branič je iznimno ljutit
Povratak na članak

Lovren: Pao mi je mrak na oči! Čačić me mora uigravati sad, a ne prije Eura

- Ako me želiš uigravati, onda me trebaš odmah uigravati, a ne u zadnje dvije utakmice pred Euro.

Komentari 76

ZE
zeljkofukic
17:20 10.04.2016.

naši reprezentativci igraju u najboljim klubovima svijeta i treniraju ih vrhunski treneri, Ćaćić nema ni znanje, ni rezultate da bi ikome od njih mogao biti autoritet, a na silu ne ide, dresiranje igrača ne nebitnim prijateljskim utakmicama je seljački način pokušavanja stjecanja autoriteta.

VL
BA
bađo15
12:06 10.04.2016.

Zvuci bezobrazno i bahato ali nije tako. Morate ga shvatiti ako ti netko nesto kaze to i ocekujes. Covjek je trenutno vjerojatno u formi zivota, odlicno igra u klubu i onda ovaj cacic stavlja Shildenfelda ispred njega. Svaka cast Shildenfeldu ali mislim da je lovren TRENUTNO bar za klasu bolji od njega.

VL
DU
Deleted user
12:03 10.04.2016.

Jedini reprezentativac sa mudima! Serviseru televizora i ulizici da igrac liverpoola sjedi na klupi NEDOPUSTIVO

VL
MA
..Marsijanac
21:04 10.04.2016.

Uvodjenje vec povrijedjenog Srne je bila nevjerovatna glupost, kao i cijeli pristup toj utakmici. Svidjala mi se ona tekma sa Argentinom kad je izbornik stavio u igru mlade koji kucaju na vrata. Nije mi jasno iz kojeg to razloga namamo i B reprezentaciju tako da se sto vsci broj igraca moze isprobati. Ovaj Cacicev pristup smrdi.

VL
DD
Ddrumer
13:05 10.04.2016.

nisi ni ti nesto posebno al bolje nemamo a Čačić nemoze u ovom trenutku ni Lučko vodit a kamolu repku,izgubit cemo sve tri tekme u skupini

VL
HA
hajduk1966
22:37 10.04.2016.

Covjek j u pravu,Cacic nema pojma

VL
MA
mario80
16:38 10.04.2016.

Ma kakav cacic ..! Ko kaze da je dobar trener, taj nema pojma od nogometu...!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
DU
Deleted user
17:23 10.04.2016.

Stopera kao Loven imamo možda još jednog, a trenera kao Čačić samo u zagrebačkoj Ligi bar pet. Jedino ovih pet nevozi A7 ali nebi se prodali za A7. Gospodiče Čačić, ako jednog dana pogledate u ogledalo i vidite da Vamam nos fali, potražite ga u mamićevom dupetu. Vlado

VL
Avatar Vaclav007
Vaclav007
12:38 10.04.2016.

Samopouzdanje, kičma i karakter. Nešto sa čime se Hrvati rađaju, ali im samo engleska kultura koja vrednuje samopoštovanje može pomoći iznijeti na površinu. Lovrenova izjava istup je kompletirane osobe sigurne u sebe i u svoje potencijale, a nasuprot balkanskoga primitivizmaa i nepotizma kakvog prakticira Čačić, a simbolizira Zdravko Mamić.

VL
RI
rikavac
12:26 10.04.2016.

svaka cast na izjavi Lovren i u pravu si.Ti nam trebas ko kruh u odbrani al problem je ,sto je Cacic marioneta a znamo cija i da mu taj sastavlja ekipu. Shifo se nece zadrzat u Dinam to je sigurno mora se prodat i to je ocigledno da se Shifo forsira i ako je bio dugo ozlijedjen al,izjava Cacica za Lovrena:Lovren je bio ozlijedjen nije dugo bio u repki pa nije uigran.Sad ja pitam Cacica sto i Lovren kad ces ga uigrat ako neces na pripremnim utakmicama jer je on stup odbrane nase,i drugo ajd nek mi kaze Cacic koliko je Shifo bio ozlijedjen pa ga ubacio i kolko je jakih utakmica odigrao Shifo? Na kraju Lovren igra u Liverpulu a,Shifo u Dinamu. Lovren svaki vikend igra jake utakmice a Shifo ima 4 utakmice jake u godini protiv Rijeke i Hajduka,ako mozemo rec da su to jake utakmice. Tako da me niko nemoze ubijedit da je Shifo bolji i da je u boljoj formi jer utkmice protiv Intera Zagreba Istre nisu ni u rangu sa drugom Engleskom ligom a kamoli da se uporede utakmice Lovrena protiv Arsenala Mancestera i drugih velikana u Engleskoj.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
13:54 10.04.2016.

cacic mamiceva-.....

VL
LA
lazio
12:32 10.04.2016.

Nije dobar sa Mamicem...

VL
Avatar babas
babas
18:25 11.04.2016.

Čačić ima čudne metode rada. Umjesto da bar prvo poluvrijeme igraju najbolji da se uhodaju prije eura,pa da da u drugom dijelu priliku ostalima,on psihički maltertira igrače. Tko je bolji od Lovrena na toj poziciji? Ako netko i je,trebao je dati priliku Lovrenu u drugom dijelu. Da je pametan,ne bi se odrekao ni Olića,Ola nije više u top snazi,ali svakako još može zvjerski odigrati 20tak minuta kao zamjena.On je igrač koji srcem i borbenošću diže cijelu ekipu.

VL
MA
mađar
10:31 11.04.2016.

E moj Cacicu ti ideš razgovarati s tim smecem koje ucjenjuje. Tko ce sutra postaviti ultiimatum? Ili sam u prvih 11 ili nista. Ako ga pozove onda stvarno treba odstupiti s funkcije. Lovren ? Izdajnicko govno i smrad. Treba mu zabraniti dolazak u Hrvatsku. Frajer se ponasa kao najbolji stoper na svijetu, a pun je rupa kao ispucana meta.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
06:03 11.04.2016.

hehe..da je Mamićev igrač kojeg treba prodat igrao bi u prvoj sa slomljenom nogom.

VL
Avatar Zoran Kociper
Zoran Kociper
12:48 11.04.2016.

Jaka stvar što je rekao jedan nogometaš ili što uopće zbore nogometaši.Svaka im čast, no oni su proefsionalci i za to su izvrsno plaćeni.nadalje, prestanimo biti licemjerni i ustrajati da igraju za reprezentaciju iz domoljublja: prvo, primaju debele premije , a onda , igrom za reprezentaciju priskrbljuju dodatne bodove za vlastitu poziciju na trgovačkoj listi nogometaša , ergo igraju za repku iz osobnih interesa , domoljublja tu nema , izuzev teatralnog ,patetičnog kvazidomoljublja urešeneog povijesnim nebulozama i političkim pamfletima nastalim u manafakturama hrvatske političke traves.tije. Obožavam sport ,ali onaj gdje se ne vrti toliko novaca za toliko gluposti (skokovi u vodu , plivanje,amaterski boks ,odbojka , gimnastika etc.)I onda, nikako ne razumijem što ima u igri (mislim na tzv. vrhunski nogomet , ne na međubirtijaške lige) u kojoj dvadeset i dva cabotina trče po travi ( i za to primaju milijune) a za njih urla trideset tisuća naivaca od kojih najmanje petnaest tisuća u džepu nema ni za kavu !

VL
AM
a.m.t.
14:11 10.04.2016.

mozda zbog pjevanja

VL
MA
..Marsijanac
21:15 10.04.2016.

Lovren je odlican igrac ; dobro igra glavom i dobar je protiv cvrstih napadaca. Njegov problem si niski i brzi driblri koji ga prelome i svezu u cvor. No jos je mlad a svakim danom je sve bolji.Ubrzo ce biti okosnica nase obrane. Ipak je neprimjerno da komentira rad Cacica kroz medije. To je trebalo rijesiti u 4 oka.

VL
ČA
čaki123
15:10 10.04.2016.

dečki moj želim nešto reći o Branko ivankovic: vi imate pravo i mamic je bio u pravo , kako on me razočarao tu je bog za plakati se , on je na batine, branko ivankovic je : balava nepismena jee , nikakav on je čovjek, nemojte nikada mu poštivatib

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
23:19 10.04.2016.

Kog briga za Mamićevu prčiju i rtv servisera da imate obraza odbili bi igrat za taj kartel.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.