Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branič je iznimno ljutit

Lovren: Pao mi je mrak na oči! Čačić me mora uigravati sad, a ne prije Eura

Dejan Lovren
Sanjin Strukic/Pixsell
10.04.2016.
u 11:54

- Ako me želiš uigravati, onda me trebaš odmah uigravati, a ne u zadnje dvije utakmice pred Euro.

Dejan Lovren zablistao je pod vodstvom Jürgena Kloppa. Zacementirao je mjesto u početnoj postavi Liverpoola, a svakom utakmicom sve je bolji. Protiv Borussije je odigrao maestralno, bio je jedan od najboljih igrača na terenu, a oduševljeni navijači Liverpoola na internetu su objavili odličnu šalu.

"Dođe Lovren doma poslije utakmice i redom vadi stvari iz džepa: novčanik, ključevi, mobitel, Aubameyang...", napisali su na društvenim mrežama, aludirajući na to kako se napadač Borussije nije naigrao kraj hrvatskog braniča.

I dok je u Liverpoolu u odličnoj formi, u hrvatskoj reprezentaciji nastao je problem između njega i izbornika Ante Čačića na utakmici u Mađarskoj kad ga Čačić uopće nije uveo u igru.

-  Da si ne lažemo, pao mi je mrak na oči. A, recimo, ušao je Darijo Srna koji je sam rekao Čačiću dva sata prije utakmice da ne može, ali da će biti na klupi. Ne želim ispasti bahat, arogantan ili ne znam što, međutim Čačić mi je rekao da ću dobiti 45 minuta, a onda to nisam dobio na utakmici koja je pripremna, rekao je Lovren za Sportske novosti i dodao:

- Ako me želiš uigravati, onda me trebaš odmah uigravati, a ne u zadnje dvije utakmice pred Euro. 

>>Originalni intervju pročitajte OVDJE!

>>Lovren je 'testirao' Čačića, ali Kloppa sigurno ne bi!

>>Navijači u Dortmundu bili su tako glasni da se međusobno nismo čuli na terenu

Komentara 76

ZE
zeljkofukic
17:20 10.04.2016.

naši reprezentativci igraju u najboljim klubovima svijeta i treniraju ih vrhunski treneri, Ćaćić nema ni znanje, ni rezultate da bi ikome od njih mogao biti autoritet, a na silu ne ide, dresiranje igrača ne nebitnim prijateljskim utakmicama je seljački način pokušavanja stjecanja autoriteta.

BA
bađo15
12:06 10.04.2016.

Zvuci bezobrazno i bahato ali nije tako. Morate ga shvatiti ako ti netko nesto kaze to i ocekujes. Covjek je trenutno vjerojatno u formi zivota, odlicno igra u klubu i onda ovaj cacic stavlja Shildenfelda ispred njega. Svaka cast Shildenfeldu ali mislim da je lovren TRENUTNO bar za klasu bolji od njega.

DU
Deleted user
12:03 10.04.2016.

Jedini reprezentativac sa mudima! Serviseru televizora i ulizici da igrac liverpoola sjedi na klupi NEDOPUSTIVO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije