Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nemate srama!'

Lovren kao nitko dosad izvrijeđao ljude koji zaslužuju svaku osudu, svi su stali uz njega!

Dejan Lovren
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
1/6
20.03.2020.
u 21:30

- Nemate ljudskosti uopće, nemate mozga, nemate obraza, nemate poštovanja, nemate odgoja. Nemate ništa - napisao je hrvatski branič

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren osvrnuo se na temu koja nas iz dana u dan izbacuje iz takta, na ljude koji bez grižnje savjesti  krše mjere samoizolacije čime dovode u smrtnu opasnost sve oko sebe, a svoje su dobili i svi ostali koji se ponašaju neodgovorno u ove teške dane kada na stotine ljudi umire.

Takve je upravo krasno opisala i ravnateljica Klinike za infektivne bolest Dr. Fran Mihaljević, profesorica Alemka Markotić, koja je bez dlake na jeziku kazala: 

- Možda sam bila preblaga kad sam rekla da je to kao da pucate iz pištolja. Sad ću biti oštrija, to je kao da u trgovačkom centru pucate iz puške, to je terorizam! 

Na njezine se riječi na svom profilu na Instagramu nadovezao i Lovren: 

- Nemojte biti tako sebični. Shvaćate li vi uopće veličinu problema i žrtvu koju za nas podnosi medicinsko osoblje? Ljudi, što vam je?Ako se za pregled u Hrvatskoj čeka po nekoliko mjeseci, jasna vam je situacija koliko smo spremni za koronavirus. Opreme, nažalost, nema dovoljno.

Sram može biti i sve one koji su ovih dana prekršili samoizolaciju! Nemate ljudskosti uopće, nemate mozga, nemate obraza, nemate poštovanja, nemate odgoja. Nemate ništa. Dok se drugi za vas bacaju na glavu, vi tu samo sjedite i dalje i pijete kavu. Sramota! - napisao je Lovren.

Njegova je objava u samo pola sata prikupila na desetke komentara, te su svi redom podržali njegovo mišljenje što daje kakvu-takvu nadu da će se prozvani prizvati k svijesti i savjesti.

Komentara 30

HY
Hyenic
21:53 20.03.2020.

Za takve ima lijek. Prijaviti MUPu na vvv .samoizolacija.-Hr

Avatar Anonimus.
Anonimus.
22:46 20.03.2020.

U Vinkovcima još nema virusa , ali se skriva da je u Austriji za vrijeme zabrane bio nitko drugi nego ravnatelj medicinskog centra , a nakon toga se družio s gradonačelnikom. I šta sad reći o tome ? Dva najj odgovornija čovjeka u gradu svjesno ugrožavaju čitav grad a vlasti i mediji šute.

ZA
za87nik
22:45 20.03.2020.

Zato svi ovi koji sjede i piju kavu sve znaju o virusima i imaju babu vangu u svakom kafiću i svak im je kriv što nemaju niti za ručak a kako da kupe cipele za dicu to neka stari ćaća plati. Sramota!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije