Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važan apel

Legendarni Vatreni objavio sliku iz bolničke postelje: U rizičnoj je skupini, život mu ovisi i o vama!

Ivan Klasnić
Foto: instagram.com/ivanklasnic17
19.03.2020.
u 19:04

Liječnici i svo bolničko osoblje su dosegnuli svoje granice, nemojmo im praviti još više nepotrebnog posla! - napisao je čovjek koji je za Vatrene upisao 41 nastup i zabio 12 pogodaka

U ovo nesretno doba kada na stotine ljudi diljem svijeta dnevno umire od koronavirusa, brojne slavne osobe pokušavaju apelirati na savjest građana, zamoliti ih da se pridržavaju naputaka svjetskih zdravstvenih organizacija.

U to ime se oglasio i Ivan Klasnić, naš nekadašnji proslavljeni nogometni reprezentativac, kojega su u životu snašle silne zdravstvene nedaće. 

Podsjetimo, Klasnić je u siječnju 2007. godine doznao da mora na transplataciju bubrega, pa proživio pravi muku jer to nažalost nije išlo tako glatko.

U KBC-u Merkur je 2017. godine obavio i treću transplataciju, pa u četvrtak objavio na svom profilu važnu poruku uz fotografiju iz vremena dok je ležao u zagrebačkoj bolničkoj postelji:

- Ja sam jedan od onih koji spadaju u rizičnu skupinu. Nažalost, moj imunuloški sistem nije tako dobar kao tvoj, a što je posljedica tri transplantacije bubrega! Molim te nemoj ignorirati novonastalu situaciju i pokušaj se držati pravila.

Liječnici i svo bolničko osoblje su dosegnuli svoje granice, nemojmo im praviti još više nepotrebnog posla! - napisao je čovjek koji je za Vatrene upisao 41 nastup i zabio 12 pogodaka i kojeg bi doveli u jako tešku situaciju kada bi mu prenijeli zarazu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hallo, Ich bin einer von denen, die man Risikogruppe nennt. Leider ist mein Immunsystem nicht so stark wie deins, dass könnte an der Tatsache liegen das ich mehrere Nierentransplantationen hinter mir habe! Bitte sei nicht so ignorant und beherzige die aktuellen Regeln. Die Mediziner und das Krankenpersonal sind am Limit. Machen wir ihnen nicht unnötig noch mehr Arbeit. ————————— 🇭🇷 Halo, ja sam jedan od onih koji spadaju u rizičnu grupu. Na žalost moj imuni sistem nije tako dobar kao tvoj, što je sigurno posljedica moje tri transplantacije bubrega! Molim te nemoj ignorirati novonastalu situaciju i pokušaj se držati pravila. Liječnici i sav bolnički personal su dosegli svoj limit, nemojmo im praviti još vise nepotrebnog posla!!! #flattenthecurve #keepcalm #stayhome #stayhealthy #killer ➡️➡️➡️. PHOTO: 17.10.2017. ⬅️⬅️⬅️

A post shared by Ivan Klasnic (@ivanklasnic17) on

Komentara 12

DU
Deleted user
19:35 19.03.2020.

Drži se braco

SP
Split71
20:28 19.03.2020.

Legendo,sad daj gas do daske kao nekad na tekmi..svi smo uz tebe,bit ce to sve ok..

MP
miroslav.petkovic.7564
19:28 19.03.2020.

Ozdravi nam sto prije! MEINE FRREUND.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije