Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boli ga finale

Lovren: Još sam ljutit i ne želim pričati s njim, ali sada imamo zajednički cilj

Trening hrvatske reprezentacije
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
31.05.2018.
u 23:25

Nisam ispunio dječački san. Da sam osvojio trofej, rekao bih da sam uspio u životu - kaže Lovren

Finalisti Lige prvaka Luka Modrić, Mateo Kovačić i Dejan Lovren priključili su se hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na pripremama u Rovinju uoči SP-a u Rusiji.

U kijevskom finalu madridski Real je pobijedio Liverpool (3:1), pa je tako Lovren ostao bez trofeja.

Trening hrvatske reprezentacije
1/13

Stoper hrvatske reprezentacije je uoči dvoboja istaknuo kako mu se ispunila želja igrati u finalu Lige prvaka, ali san mu je osvojiti naslov. No planove je pokvario Real naših Luke Modrića i Matea Kovačića.

- Poraz još uvijek boli. Još uvijek mi je čudan mi je osjećaj u želucu. Nisam ispunio dječački san. Da sam osvojio trofej, rekao bih da sam uspio u životu. To mi je bio cilj od malih nogu. Realu se sve poklopilo, ali drago mi je da su Mateo i Luka uzeli trofej. Rekao sam im da im od srca čestitam. Iako im to neću nikad zaboraviti -  rekao je Dejan Lovren za HNTV.

Lovren se u Rovinju prvi put nakon finala susreo s Modrićem i Kovačićem. Liverpoolov branič na svom je Instagramu objavio fotografiju s Lukom Modrićem na treningu te napisao:

"Ne želim pričati s njim, još sam uvijek ljutit. Ali sada smo zajedno i imamo jedan cilj, a to je hrvatska nogometna reprezentacija."

Komentara 9

RO
Rosstin
23:40 31.05.2018.

novinarcicu daj ne seri

BL
bla3108
00:22 01.06.2018.

ovo je skolsko izvlacenje izjave iz konteksta... al ne cudi za VL

MA
Marsijanac
23:40 31.05.2018.

'Ajdo decki , ajdmo! Mjesto nam je barem medju prvih 8.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije