Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao Lyon

Lovren: Dinamo me nimalo ne zanima!

'27.09.2011., Stadion Gerland, Lyon, Francuska - UEFA Liga prvaka, skupina D, 2. kolo, Lyon - Dinamo Zagreb. Fatos Beqiraj (21), Dejan Lovren (5).  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
06.12.2011.
u 13:05

– Idemo na pobjedu, moramo pobijediti u Maksimiru. Ipak, ništa nam to ne znači. Sve je na Realu, kako će oni proći – rekao je Lovren.

Nogometaši Lyona sletjeli su točno u 5 do 12 u Zagreb. Zanimljivo, dočekao ih je njihov klupski autobus! S francuskim registracijama...

– Idemo na pobjedu, moramo pobijediti u Maksimiru. Ipak, ništa nam to ne znači. Sve je na Realu, kako će oni proći. Koncentrirat ćemo se na svoju igru i zabiti što više golova – rekao je Lovren.

Dinamo ima problema u obrani, jeste li razmišljali o tome?

– Dinamo me nimalo ne zanima, koncentriran sam isključivo na svoj klub. U punom smo sastavu, a ja sam u odličnoj formi, no ne znam hoću li igrati – istaknuo je hrvatski reprezentativac.

Ovogodišnja sezona u Ligi prvaka?

– Nije sad baš najljepša, mogli smo biti komotno drugi, mogli smo pobijediti Ajax. Bili smo bolji, ali to je prošlost. Sad što bude, bit će... Ako ne uspijemo proći, nema ništa loše u Europskoj ligi. Jasno, slađe bi bilo nastaviti igrati u Ligi prvaka... – zaključio je Lovren.

Komentara 12

Avatar crosask
crosask
13:38 06.12.2011.

Volio be da Lovren zabije bar jedan gol dinamu. Decko je pokazao da vrijedi za repku i to medu prvih 11!

DU
Deleted user
14:53 06.12.2011.

Dali je istina da je Baggio fulo onaj penal protiv Brazila jer je,na veliku sramotu sportskog trenera Italije, noć prije proveo u teretani. Priča se da su mu noge dobile na takvoj sili*krak=svi znamo di je onaj penal završio...

ST
stefj
13:17 06.12.2011.

Bravo Kruno. Dinamo je posto klub na kojem se lovi gol razlika, iliti kanta za napucavanje... Nevjerojatno je kako loš trener može uništiti solidnu ekipu, zapravo napraviti katastrofu od solidnog igračkog kadra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije