Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKAZAO TRENING

Van Gaal na izlaznim vratima, United će preuzeti Mourinho ili Giggs?

Louis van Gaal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
25.01.2016.
u 13:00

- Razočaran sam jer ne mogu ispuniti očekivanja navijača. Oni puno očekuju od mene, a ja to ne mogu ostvariti pa sam frustriran - rekao je Van Gaal.

Louis van Gaal je na izlaznim vratima Manchester Uniteda, pišu engleski mediji. Da se na Old Traffordu nešto kuha, potvrđuje otkazivanje jučerašnjeg trening Uniteda otkazan nakon što je Van Gaal odletio kući u Nizozemsku.

Kao mogući treneri Manchestera spominju se Jose Mourinho koji je trenutno bez posla te Van Gaalov pomoćnik i klupska legenda Ryan Giggs.

Manchester United u subotu je kod kuće poražen od Southamptona, a Van Gaal je djelovao kao čovjek kojem su potonule sve lađe.

- Razočaran sam jer ne mogu ispuniti očekivanja navijača. Oni puno očekuju od mene, a ja to ne mogu ostvariti pa sam frustriran - rekao je Van Gaal.

Inače, na engleskim kladionicama Nizozemac je prvi favorit za otkaz među trenerima u Premierligi. Navodno je izgubio i podršku nogometaša Uniteda.

>> 'Poljski miševi više su bili u napadu od igrača Manchestera'

Komentara 4

Avatar Hrvatski Nevini Vitez
Hrvatski Nevini Vitez
13:47 25.01.2016.

Pa United treba preuzeti Kruno Jurčić i uz pomoč pravih hrvata brače Šapina biče uspjeha i rezultata za koje če se znati tjedan dana unaprijed.

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
14:06 25.01.2016.

Izgubio podršku nogometaša? Ma tko su oni da kome daju ili uskraćuju podršku? Oni su vezani ugovorom i moraju raditi ono što im šef kaže, a to je trener. Zamisli da su radnici u poduzeću uskratili podršku šefu. On im otkaže ugovor o radu i stvar rješena. Ovdje je praktički ista stvar

Avatar germanikus
germanikus
15:22 25.01.2016.

Ma koji Mourinho ....United preuzima slovenski trenerski mag za stolni nogomet Matjaž Janez Kekec!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije