Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD MEČA?

Loše vijesti za Stipu Miočića, čini se da su ga opet izigrali...

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
27.05.2023.
u 10:24

– Nismo dobili borbu Ngannou – Jones, a čini se kako ćemo sada ostati i bez još jednog velikog meča. Plašim se da neće biti borbe između Miočića i Jonesa, baš šteta. A sada Jones proziva Tysona Furyja, a Dana White izjavljuje kako će pokušati dogovoriti tu borbu – kazao je Daniel Cormier

Izgleda kako smo sve više udaljeni od meča između Stipe Miočića i Jona Jonesa za naslov UFC-ova prvaka teške kombinacije. Jones je pobjedom protiv Ciryla Ganea stigao na tron kraljevske divizije, te smo se svi nadali kako slijedi meč protiv američko-hrvatskog borca.

Njihov mogući okršaj prvo je bio najavljen za srpanj, a onda se pojavio sljedeći termin u studenom u Madison Square Gardenu, piše Croring.

No krenula su šuškanja kako UFC više uopće ne planira tu borbu već se okreće meču između Jonesa i Pavloviča.

Tu je informaciju otkrio bivši MMA borac, a danas komentator Chael Sonnen, a sada je o tome govorio i njegov kolega Daniel Cormier.

– Nismo dobili borbu Ngannou – Jones, a čini se kako ćemo sada ostati i bez još jednog velikog meča. Plašim se da neće biti borbe između Miočića i Jonesa, baš šteta. A sada Jones proziva Tysona Furyja, a Dana White izjavljuje kako će pokušati dogovoriti tu borbu – kazao je Daniel Cormier i dodao:

– I da svima bude jasno, Fury u pravoj borbi nema apsolutno nikakve šanse protiv Jonesa. Fury bi u boksačkom meču svaki dan pobijedio Jonesa, ali bude li to MMA borba, onda to za Tysona ne bi dobro završilo, ta se borba neće se dogoditi.

No bivši UFC-ov dvostruki prvak još uvijek vjeruje kako se meč Miočić – Jones može i treba organizirati.

– Taj se meč mora dogovoriti. To je velika borba i ne bi smjeli dopustiti da propadne. Ne znam zbog čega još nisu dogovorili meč između Miočića i Jonesa, ali to bi bilo jako dobro za tešku kategoriju. Ne smije se dopustiti da je Jones dugo bez borbe – podvukao je Daniel Cormier.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije