Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJAVA ODJEKNULA

Jedna od najvećih legendi UFC-a: Platio bih da gledam meč Ngannoua i Delije

Zagreb: Borilački spektakl KSW 51, Ante Delija - Oli Thompson
Igor Kralj/PIXSELL
24.05.2023.
u 14:05

Borba koju bih volio vidjeti je ona između Ngannoua i Delije. Ante je čvrst i svestran borac, to bi bila sjajna borba. Platio bih da gledam tu borbu, definitivno, izjavio je legendarni borac koji je šest puta osvajao naslov prvaka u UFC-u

Otkako je bivši teškaški prvak UFC-a i jedan od najboljih boraca svijeta u toj kategoriji, Francis Ngannou potpisao za Professional fighting league (PFL) ne prestaju rasprave o tome tko bi trebao biti prvi protivnik kada se Kamerunac odluči ući u kavez.

Očekuje se da će Ngannou u PFL-u prvo boksati, a zatim se vratiti u MMA sredinom iduće godine. Kada se priča Ngannouovim MMA protivnicima u organizaciji, ima ih nekoliko, a jedan od kandidata je zasigurno i aktualni prvak organizacije, hrvatski teškaš Ante Delija.

To je naglasio i jedan od najznačajnijih MMA boraca u povijesti, legendarni Randy Couture, koji je šest puta bio UFC-ov prvak, tri puta u teškoj i tri puta u poluteškoj kategoriji.

Couture je inače prvi čovjek koji je u UFC-ovoj povijesti osvajao naslove u dvije različite težinske kategorije te je ujedno i član UFC-ove Kuće slavnih. Uz imena poput Andersona Silve i Georgesa St-Pierrea jedan je od najzaslužnijih u pomaganju UFC-u pri rastu popularnosti u kasnim 2000-ima, do statusa globalnog fenomena kojeg organizacija ima danas.

VEZANI ČLANCI:

- Ante Delija osvojio je prošlogodišnji turnir na sjajan način. Shvatio je što treba popraviti u svom treningu, pripremama i planiranju igre da bi prošao kroz cijelu regularnu sezonu i stigao do "playoffa" i pojasa, a borba koju bih volio vidjeti je ona između Ngannoua i Delije. Ante je čvrst i svestran borac, to bi bila sjajna borba. Platio bih da gledam tu borbu, definitivno - izjavio je Couture.

Izjavu Couturea prenijeli su svi relevantniji MMA portali poput MMA Newsa i MMA Junkieja, ali i mnogi općenitiji relevantni mediji u SAD-u, kao što je USA Today.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije