Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška ozljeda
Povratak na članak

Loše vijesti za potencijalnog reprezentativca, upitan mu nastavak sezone

Krovinoviću, 22-godišnjem veznom igraču, popucali su križni ligamenti te je nepoznato kada bi se mogao vratiti travnjak.

Komentari 4

PA
Pajdo
15:01 24.01.2018.

Hvala bogu da je ta yugosmradija nestala i da decki igraju za VATRENE.

VL
Avatar ljubazan
ljubazan
13:29 24.01.2018.

ako netko zna... lijepo bi ga zamolio... da mi napiše-- kakav uspjeh su napravili hrvatski sportaš.. općenito znači igrači koji su rođeni u " Rvatskoj "

VL
Avatar ljubazan
ljubazan
13:27 24.01.2018.

već sada tražimo isprike što ćemo ispasti u prvom kolu i ne znam zašto se ovi antitalenti nazivaju vatrenima.... vatreni su bili ljudi koji su stasali rasli i živjeli u Jugoslaviji... ovi danas anti fudbaleri nisu ni kresnice ni iskrice

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.