Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO BI SENZACIONALNO

Loše vijesti za Hrvatsku? Ipak ništa od spektakla o kojem bi pričao cijeli svijet!?

Arena Pula
Foto: Dusko Marušić/PIXSELL
1/5
28.05.2020.
u 14:16

Stoga Eddie Hearn želi da to bude ili u ekskluzivnoj koncertnoj dvorani Royal Albert Hall ili pak u izložbeno-konferencijskom centru Olympia

Za razliku od menadžera izazivača Kubrata Puleva koji preferira pulsku Arenu kao mjesto borbe za svjetski naslov, menadžer svjetskog teškaškog prvaka Anthonyja Joshue ima drugačije preferencije.

Njegov je naum tu veliku boksačku borbu organizirati u Londonu, u listopadu ili studenom, i to pred tisuću gledatelja dubokog džepa jer bi tako, koliko toliko, pokušao kompenzirati ono što je naumio a to je 60.000 prodanih stadionskih ulaznica što je radi epidemioloških mjera zasad nemoguće.

Stoga Eddie Hearn želi da to bude ili u ekskluzivnoj koncertnoj dvorani Royal Albert Hall ili pak u izložbeno-konferencijskom centru Olympia.

Za interes hrvatskih organizatora, Hearn je neki dan kazao:

- Zasad nemamo službenu potvrdu ponude iz Hrvatske, no razgovori su u tijeku i mi smo otvoreni i za tu opciju. Rimski amfiteatar u Puli izgleda fantastično i ako dobijemo dobru ponudu razmotrit ćemo ju.

>>> Pogledajte što u studiju Večernjeg TV-a rekao Filip Hrgović

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar KimberlyXC74
KimberlyXC74
23:53 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

HA
Hanok
14:51 28.05.2020.

Izmišljena priča od strane medije. Hrvatska nema nikakve šanse za velike dogadaje jer je premala država. Plafon je SP u rukometu.

Avatar Warded
Warded
14:45 28.05.2020.

Ma nek njih u Londonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije