Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preskače Island

Loša vijest za Antu Čačića, zbog ozljede otpao igrač u najboljoj formi!

Ante Čačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
07.11.2016.
u 12:10

Izbornik Čačić potvrdio je da neće zvati zamjenu za ozlijeđenog igrača

Hrvatska nogometna reprezentacija danas se okuplja u Zagrebu i počinje s pripremama za utakmice protiv Islanda i Sjeverne irske. Izbornik Ante Čačić izrazio je zadovoljstvo formom napadača.

– Vidjet ću tko će igrati u napadu, raduje me da su napadači u dobroj formi, zabijaju, efikasni su, takvi mogu samo biti korist reprezentaciji – rekao je Čačić.

No, onda je doznao i lošu vijest. Ozlijedio se Nikola Kalinić, napadač Fiorentine i naše reprezentacije doživio je rupturu mišića na utakmici njegove Fiorentine protiv Sampdorije. Velika je to šteta jer je Nikola igrao u fantastičnoj formi i Čačiću se nudila opcija da zaigra s njim u vrhu napada. Međutim, sada je to otpalo, Kalinić će preskočiti ovu akciju.

Izbornik Čačić potvrdio je da neće zvati zamjenu za Kalinića.

Inače, Kalinić je ove sezone zabio pet golova u talijanskom prvenstvu, a ima i dvije asistencije. Uz to, sjajan je u Europskoj ligi u kojoj je zabio četiri pogotka.

>>Čačić: Reprezentacije je iznad svih nas, u nju se ne ulazi preko novina ili nakon tri utakmice

Komentara 6

UN
Undertaker
13:06 07.11.2016.

U vrhu napada nedostajat će Kalinić budući će to biti muška borba s upornim Islanđanima. No, dobro je što se Manđo vraća u formu, Kramarić je konstantno dobar, i možemo računat na Čopa. Bit će zanimljivo vidjet kako će see naši nosit s borbenim Islanđanima. Vrlo važna utakmica.

BR
branko61
14:38 07.11.2016.

Kao da bi inače Čačić stavio Kalinića da igra. Nije ga stavljao ni kada je Manđukić bio izrazito loš, a sada kad je Manđo malo proigrao nema šanse za Kalinića.

21
215794
20:08 07.11.2016.

Mislim da u toj utakmici bi bila losa vijest jedino da neigra Subasic, Perisic I Mandzo svi drugi su zamjenjivi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije