Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONIŠTEN GOL

Lokomotiva oštećena na Poljudu, priznao je to i predsjednik Hajduka Kos

zaleđe
Foto: Arenasport
1/13
07.04.2018.
u 22:03

- Ovaj put se dogodila evidentna pogreška linijskog suca na štetu našeg protivnika. Nismo ti koji će ukazivati na pogreške isključivo kad su našu štetu - rekao je Ivan Kos.

Hajduk je danas u 28. kolu HNL-a na Poljudu svladao Lokomotivu s 1:0. Lokosi su uspjeli postići gol, u 60. minuti zabio je Radonjić, no sudac utakmice Damir Batinić poništio je zgoditak zbog zaleđa.

- Ovaj put se dogodila evidentna pogreška linijskog suca na štetu našeg protivnika. Nismo ti koji će ukazivati na pogreške isključivo kad su našu štetu. Cijelo vrijeme upozoravamo na kvalitetu suđenja. Nisam sretan kad sudačka pogreška utječe na rezultat utakmice. Pogrešaka ima u svakoj ligi, no kvalitetnim ustrojem sudačke organizacije i jasnim kriterijima po kojima će sudac koji npr. nije dosudio penal za nas u polufinalu kupa, a što je vidio cijeli stadion biti adekvatno sankcioniran, kao i onaj koji  je napravio ovu pogrešku - rekao je predsjednik Hajduka Ivan Kos, prenosi Dalmatinski portal.

zaleđe
1/11

Trener Lokomotive Goran Tomić je rekao:

- Unaprijed bih se ispričao sucima, mislim da je gol Radonjića bio regularan. Imali smo prije ovoga dva nedosuđena jedanaesterca protiv Cibalije i Osijeka, ako se ovo treću utakmicu dogodilo, onda je to stvarno previše. Ako smo oštećeni danas, onda je to već treća utakmica zaredom da se utječe na rezultat. Borimo se za ostanak i to bi bilo stvarno previše.

A trener Hajduka Željko Kopić nije htio previše o spornoj situaciji.

- Ja sam bio na sasvim suprotnoj strani, znate da ne volim komentirati suđenje. Kad se sjetim nekih odluka kontra nas, naravno da te to frustrira...

Komentara 62

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
22:39 07.04.2018.

Osim poništenog gola, suci moraju vidit kako se igrači hajduka bacaju ba svaki dodir i svira se faul za njih, dok sa druge strane kmečavci pogobeljno idu na protivnika i ne svira se ništa. Za sitnicu protivnik dobije žuti paa onda crveni a hajduku maltene nema žutih. Ovo je gadljivo do boli, sram ih bilo i oni će govorit o poštenju, bljak smrdi poljudska močvara više od Karepovca

MA
Magnificus
22:29 07.04.2018.

smradovi orYunaški, OPET su pokrali lokomotivu!!! stidite se LOPOVI!

ŠT
ŠtoReći
22:51 07.04.2018.

uvijek mora biti u njihovu korist inače će cijela Hrvatska biti oštećena, bit će nereda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije